30 12
發新話題

偉裕12月24日(星期三) 8:00 - 11:00pm 灣仔駱克道運動場10樓

偉裕12月24日(星期三) 8:00 - 11:00pm 灣仔駱克道運動場10樓

偉裕12月24(星期三) 8:00 - 11:00pm   灣仔駱克道運動場10樓

8-11pm

Max:24人

8-11  6,張台

請各會員及試板者準時出席

Remark: 會員優先,先報先得,如不能出席者,請盡早通知
                非會員者先放在Ready list,如有空位,會補上^^
                試板者會放在Ready list最前列...

注意:開始新的技術及精神訓練政策,請各會員注意,詳情會員請看此link,但要有Password             

http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=8550&extra=page%3D1

有興趣之會員,請在以下的link報名,名額有限,先報先得.

http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=8684&extra=page%3D1

如有任何會員不能出席,請盡早通知,以方便給其他友好補上,Thx

請各會員星期二下午前在此通知會否出席,如未能通知者,當absent論,那時會將位置讓給guests

而星期二晚會在此公佈最終的Player list,
請各友好留意

Remarks: 試板會於當晚9:00pm進行,請各試板球員注意

Player List:

1)  kiu bobo      
2)  阿業   

3) Samuel
4)  oscar     
5)  強哥      
6)  rian      

7)大隻佬 (Ernest)
8) 大偉
9) KC
10) 邪Fu (凱旋回歸)
11) pingpong
12) 邪王Jack
13) Johnnywai (9-11pm)
14) Jasonkyy
15) 阿傑(港版柳成敏)
16) Pingpong
17) pp2548 (試板球員)
18) kcstarsing (試板球員)
19) gotwet (試板球員)
20) gotwet's dad (試板球員)
21) avalox500 (試板球員)
22)Michael (guest)
23)

join
本帖最近評分記錄
  • HK-KC +5 Join Ball Game 2008-12-19 22:10

我今次想試板,please count me in

我今次要試板,一定要取消個臨時會員!!
凡事無有不可能,只在乎你有冇努力

引用:
原帖由 kcstarsing 於 2008-12-19 18:36 發表
我今次想試板,please count me in
Welcome,咁有鬥志,加油

引用:
原帖由 pp2548 於 2008-12-19 20:05 發表
我今次要試板,一定要取消個臨時會員!!
咁要看你真的能否過關la....

Myron要苦練長膠, 下星期要集訓四日. 之後要準備一月初之考試, 所以要缺席三weeks la.
會費見面至俾亞Kiu. 同埋KC罐drink見到再飲埋

引用:
原帖由 Myron 於 2008-12-19 22:19 發表
Myron要苦練長膠, 下星期要集訓四日. 之後要準備一月初之考試, 所以要缺席三weeks la.
會費見面至俾亞Kiu. 同埋KC罐drink見到再飲埋
hoho,Myron's drink當日我已經買左呢,但唔知係咪比你地d隊友拿走呢

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-12-19 22:22 發表

hoho,Myron's drink當日我已經買左呢,但唔知係咪比你地d隊友拿走呢
haha, no problem la. 邊位兄弟飲左呢? 下次單挑打double

引用:
原帖由 Myron 於 2008-12-19 22:45 發表

haha, no problem la. 邊位兄弟飲左呢? 下次單挑打double
咁你要叫MYRON問你個KIU隊長啦,呵呵

因為本人已經第一時間雙手奉上飲品

Btw,Myron呢個星期來唔來練波?

好, 叫Myron下次單挑會長先, 試下長膠集訓有冇成效

引用:
原帖由 劉得華 於 2008-12-20 22:39 發表
試板..... 有乜條件GA??
plz have a look the link below,thx

http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=4454

updated.....

回復 1# 的帖子

報名試板,可以嗎?

引用:
原帖由 Avalox500 於 2008-12-21 19:25 發表
報名試板,可以嗎?
歡迎avalox500駕臨偉裕! KC, 睇怕要搵亞jack出馬la.

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-12-19 22:52 發表

咁你要叫MYRON問你個KIU隊長啦,呵呵

因為本人已經第一時間雙手奉上飲品

Btw,Myron呢個星期來唔來練波?
睇漏左. 要1月14日先黎到la.

引用:
原帖由 Myron 於 2008-12-21 19:32 發表

睇漏左. 要1月14日先黎到la.
Ok,無問題

引用:
原帖由 Avalox500 於 2008-12-21 19:25 發表
報名試板,可以嗎?
歡迎,那麼放你在ready list 先,星期二晚會在此公佈當有沒有空位試板

引用:
原帖由 Myron 於 2008-12-21 19:31 發表

歡迎avalox500駕臨偉裕! KC, 睇怕要搵亞jack出馬la.
Oh,你識呢位友好嗎?

叫過幾次la. 你上次何文田應該見過.
Avolax , 多口問句, 係咪青苗教頭?
今日myron打出超水準都要輸2:1,
乒工內部賽第三. 以後打水又多個種子了

30 12
發新話題