發新話題

【2009 元旦盃】2009年1月1日 (星期六) 10:00am-7:00pm 歌和老街

the application form and cheque have been given to smallstar for handling
本帖最近評分記錄

已確認!!!(8-12-2008)明天
◆°`玻璃面具碎了後,人既心就表露無遺∮﹏∮
【 ★*"〃─?..一次又一次的希望...〤只換來無限次的失望.......▼ ★*]]~

報名表格可吾可以到時先交?
【 ★*"〃─?..一次又一次的希望...〤只換來無限次的失望.......▼ ★*]]~

引用:
原帖由 威利多 於 2008-12-7 21:14 發表
報名表格可吾可以到時先交?liness" />
你可以 Fax 到 852-28938116
或 scan 后電郵到 info@hkttf.com

其實用 1.4 買個郵票寄都唔是好困難姐. 如果個個都是到時先比, 我們無人手handle, 望諒
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

乒乓達人好鐘意做義工架

Cheque and application form sent

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-12-7 16:58 發表
the application form and cheque have been given to smallstar for handling
Received

引用:
原帖由 hkttf 於 2008-12-8 13:25 發表
你多少碎 ?  我唸最少 16 碎或以上
我差一年wo,點算

比左廠長兄喇
報名表遲d交

呵呵~我都要帶先
有咩神祕禮物???

上星期六已寄出支票&報名表
本帖最近評分記錄

join

我要報名
thanks!!!

參加者必須在 12月13日或以前把填妥申請表連同健康証明書郵寄回

週六我會去取 信.....大家要快 d 手
香港乒乓網

回復 8# 的帖子

請問收到我的支票和報名表未呢

本週未去 check, 謝
香港乒乓網

已確認!!12月9日寄出
本帖最近評分記錄

貓兄,

電腦終於整好了.  今早已寄出支票及報名表. 請查收.

已確認
健康證明書比賽當日補上
本帖最近評分記錄

發新話題