發新話題

【2009 元旦盃】2009年1月1日 (星期六) 10:00am-7:00pm 歌和老街

哇....好多高手呀...我同46都是丁丁, 慘啦...

你miss 左我

你地 三個係盛傳的 "爆種三人組"嘛...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2008-12-23 10:14 發表
哇....好多高手呀...我同46都是丁丁, 慘啦...
丁丁

丁你個頭, 我 check 過你, 你是丙尾
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-12-23 11:40 發表
丁你個頭, 我 check 過你, 你是丙尾
just be upgraded to 丙 but still play the competition in丁丁

女子組尚有一位空缺, 如有網友參加請 pm 或 電郵給我們

email : [email protected]

Name :
Net Name :
Tel :
Email :
香港乒乓網

Jlamlam水平一定有乙組以上,佢最近換左把刀,大c都差d輸比佢!
上次比賽贏007,今次又唔知贏邊個呢

+ 楊麒熹
+ 李漢銘
+ Yiu 展恒
+ 葉樹泓
+ 江耀祖
+ 姜家琪
香港乒乓網

申請了做義工的朋友請於當天早上 9:00 到歌街, 謝!
若未能於 9:00 到達, 請再通知我們你可到達的時間.
所有義工其實工作到下午 3:00已足夠. 不一定要做到 7:00. 謝
香港乒乓網

16 個種籽有 11 個都是甲組
香港乒乓網

好多高手呀!!!驚驚........

引用:
原帖由 松本然 於 2008-12-24 19:45 發表
好多高手呀!!!驚驚........
你都好高呀...

近10%甲組都黎,hkttf真成功

貓兄, 我個日大約10點幾黎到

我今次真係比人打把啦
◆°`玻璃面具碎了後,人既心就表露無遺∮﹏∮
【 ★*"〃─?..一次又一次的希望...〤只換來無限次的失望.......▼ ★*]]~

威先生有能力爆種既

發新話題