發新話題

[將軍澳日間多球練習球局] 12月21日(星期五) 11am-2pm 香港單車館

[將軍澳日間多球練習球局] 12月21日(星期五) 11am-2pm 香港單車館

==========================================
日期:12月21日(星期五)  
時間:11am-2pm (最後5分鐘執野,唔練習)
地點 : 香港單車館         
          11am-2pm 1, 2,3,5 號枱
          12nn-2pm  4 號枱

費用: $30
報名: 報名參加,請在本標題下發帖留言。另外
  1) 首次報名請PM電話
  2) 小於24小時通知, 退出仍需付費
練習安排:
        * 輪流練習30分鐘。
        * 參加者需達到以下要求 :
          ** 對一般速度無轉球,有基本的控球能力,例如,能與對手來回控球落在正手位,及來回控球落在反手位  
            (可以用推,攻,拉,撥或任何方式控球)
          **需與對手商量練波方式,例如派波,回球,發球的旋轉、落點及先後次序等等......
        * 提供雙魚一星40+多球。
人數:平均每檯人數最多不超過 3人
===============================================
參加者:
1 - 11.   己留位
12. ckl
13. henryling
14. brother

後備:
1.

本帖最近評分記錄
  • q9450 +1 2018-12-18 16:24

參加,謝謝!

引用:
原帖由 ckl306 於 2018-12-17 23:34 發表
參加,謝謝!

join please

join please
tel: 61820235
ling

welcome
引用:
原帖由 henryling 於 2018-12-18 10:44 發表
join please
tel: 61820235

see you Friday
ling

see you
引用:
原帖由 henryling 於 2018-12-18 11:09 發表
see you Friday

因將軍澳很多埸館
請寫明地址方能找到
我第一次入将軍澳
thank you
ling

唔識去單車館? 港鐵坑口站落車行少啲 (唔得我再what你)
https://hk.sports.appledaily.com ... e/20170412/56552365
引用:
原帖由 henryling 於 2018-12-18 11:23 發表
因將軍澳很多埸館
請寫明地址方能找到
我第一次入将軍澳
thank you

join

有人退出,有位,但唔知你仲有冇入黎睇 ?
(你電話冇 whatsapp)
引用:
原帖由 b324lsps 於 2018-12-18 11:40 發表
join

I join please

歡迎,我比位你先。
(你楼上的球友冇再入黎。
電話冇Whatsapp,所以冇得留言通知佢)
引用:
原帖由 brother 於 2018-12-20 09:53 發表
I join please

發新話題