24 12
發新話題

[砌版討論] 鑿到板邊有得救嗎?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:49 移動

鑿到板邊有得救嗎?

點樣可以補得返靚仔呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

傷勢都幾重~大夫

用個鎚仔~整返平先~包括側邊~
再係唔用既板~解剖D木片補上去~
磨滑上色~收工

要殖皮?

用沙紙磨番滑佢,好過唔理佢

揼返平先~用鎚仔~殖板皮就睇你做化

係時候換拍囉

其實  扳邊 系影響  吾到 擊球,   是嗎  ?

師兄一定係完美主意者!

都要睇係平價板還是貴價板,譬如長短腳其實都唔影響行路,不過想賽跑有好成績就係妄想。
水谷隼:“練夠10,000小時後先好問點解”

引用:
原帖由 SSPSK 於 2018-10-14 22:09 發表
http://www.hkttf.com/viewthread. ... hlight=%AD%D7%B8%C9

可以試下
咁就破相啦

回復 12# 的帖子

求教師兄可以點做得更好?

小問題
龍恆球局俾我幫你補

高人出手....  

自己攪掂

唔係損壞得太犀利,加D補木粉後再用沙紙磨平便可。

引用:
原帖由 biside 於 2018-10-16 11:34 發表
小問題
龍恆球局俾我幫你補
真正高手出手相助
主板 : Stiga Intensity NCT日版 直板
正手 : neo省狂飈3 40度 2.15mm
反手 : Butterfly T05FX 2.1mm

副板 : Stiga Rosewood 5夾日版 直板
正手 : neo省狂飈3 40度 2.15mm
反手 : Butterfly T80FX 2.1mm

引用:
原帖由 SSPSK 於 14-10-2018 10:09 PM 發表
http://www.hkttf.com/viewthread. ... hlight=%AD%D7%B8%C9

可以試下
日本城真係買到

覺得木粉比較粗,顏色又比板面深。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

24 12
發新話題