發新話題

【聖誕盃】聖誕杯青少年乒乓球錦標賽2008

唔參加既可唔可以去睇嫁? 或者需唔需要義工?  

聖誕杯青少年乒乓球錦標賽2008 種子安排

為確保比賽更公平,本賽事將設種子制度。比賽將設八名種子:第一種子、第二種子、第三種子(兩位)及第五種子(四位),分別被安排在A、H、D、E、B、C、F、G組作賽。種子制度將參考香港乒乓總會於本年十二月的「乒乓球員電腦積分及排名榜」,當所有參賽者確認參賽及提交十二月份的排名/分數後,將按照參賽者分數的高至低排列,定出種子。

經參賽者提交排名/分數後,種子榜如下:

種子編號

參賽者

十二月份香港球員得分

第一種子

(26)playboy

第二種子

(3)乒乓達人

第三種子

(28)小豬

第三種子

(2)威利多

第五種子

(15)money

第五種子

(12)乒之仁

第五種子

(23)crazycream22

第五種子

(31)chenqiareu

------

(4)呀竣

------

(21)ngankc

------

(9)kk1314

------

(25)ttfei

------

(17)乒乓小子ben

------

(24)KITMO

註:十二月份排名可在以下網址查閱:
http://www.hktta.org.hk/registered_player/past_record/rankingList/2008-09/Men%20-%20List%20No.%202008-09.pdf

注意:後補是不能成為種子,謝謝!

種子分組名單:
A組:playboy
B組:乒之仁
C組:money
D組:威利多
E組:小豬
F組:crazycream22
G組:chenqiareu
H組:乒乓達人

jimgo退出,由littlepig123補上,雖然littlepig123有256分,但因為他是後補,所以不能成為種子

分組名單:

A組:playboy, 輝少, makfs, KITMO

B組:乒之仁,出奇老鼠,小吉, Roy

C組:money,ngankc,jackson1 yoka

D組:威利多,s0013068,回憶從前~~安,littlepig

E組:小豬,luffy1995,[ben],無情燒賣

F組:crazycream22,logtincom,呀俊,ttfei

G組:chenqiareu,LPK, alexlaw, ChungChung

H組:乒乓達人,kk1314,brian1115,elastic
本帖最近評分記錄
  • logtincom +30 廠長兄,真係唔該晒 2008-12-19 22:51

引用:
原帖由 elastic 於 2008-12-19 18:16 發表
咁快抽晒啦  我係H組
我係ot時間抽ga

引用:
原帖由 廠長 於 2008-12-19 06:19 PM 發表

我係ot時間抽ga
嘩...我H 組要對乒乓達人 咁好籤ar

oh icic

唔知 hiden 會唔會係x妮

引用:
原帖由 kk1314 於 2008-12-19 19:37 發表

嘩...我H 組要對乒乓達人 咁好籤ar
哈哈......! 真係好好籤哦! 廠長明益妳呀! 人生得一知己,死而無憾! 妳快速講聲去多謝廠長大恩人啦!
相見時難別亦難 東風無力百花殘 春蠶到死絲方盡 蠟炬成灰淚始乾 曉鏡但愁雲鬢改 夜吟應覺月光寒 蓬山此去無多路 青鳥殷勤為探看......[無緣相見又奈何?].........

回復 200# 的帖子

佢仲對我個 friend 添
佢好靚仔架

引用:
原帖由 MingMing 於 2008-12-19 07:53 PM 發表
哈哈......! 真係好好籤哦! 廠長明益妳呀! 人生得一知己,死而無憾! 妳快速講聲去多謝廠長大恩人啦!
你真係驚我5死 咁難打 重係度笑我

引用:
原帖由 出奇老鼠 於 2008-12-19 07:54 PM 發表
佢仲對我個 friend 添
佢好靚仔架
上次打樂天月賽見過佢la...

引用:
原帖由 kk1314 於 2008-12-19 20:00 發表

你真係驚我5死 咁難打 重係度笑我
我無呀!妳要次名出線..... 妳有無去多謝廠長先!
相見時難別亦難 東風無力百花殘 春蠶到死絲方盡 蠟炬成灰淚始乾 曉鏡但愁雲鬢改 夜吟應覺月光寒 蓬山此去無多路 青鳥殷勤為探看......[無緣相見又奈何?].........

引用:
原帖由 MingMing 於 2008-12-19 08:04 PM 發表
我無呀!妳要次名出線..... 妳有無去多謝廠長先!
簡直係無以為報咁制

引用:
原帖由 kk1314 於 2008-12-19 20:01 發表

上次打樂天月賽見過佢la...
你講 brian1115 定 elastic

引用:
原帖由 kk1314 於 2008-12-19 20:08 發表

簡直係無以為報咁制
如果簡直無以為報的話,妳不如已身..................... .....................................入會

引用:
原帖由 MingMing 於 2008-12-19 08:17 PM 發表
如果簡直無以為報的話,妳不如已身..................... .....................................入會
你使5使玩得咁盡 我話比人知你蝦我  

引用:
原帖由 kk1314 於 2008-12-19 20:22 發表

你使5使玩得咁盡 我話比人知你蝦我  
邊個蝦妳呀! 邊個蝦妳呀! 重未去多謝廠長呀! 快速去!

發新話題
最近訪問的版塊