發新話題

伊朗球員可以贏黃chun ting?

一早話咗只係排名高。
2,3流水平都可以ko 佢。

直板真係冇著數。
對橫板多數下風。

引用:
原帖由 zeio 於 2018-9-1 21:49 發表
可以考慮退役

https://tieba.baidu.com/p/5864163398
Samsonov 40幾仲
打緊,廿幾歲咁後生退休?
唔係呀?

人地王勵勤都贏過,贏你黃鎮廷有幾出奇呀?
輸又賴人球怪,發球難接。跟本
水平差不多,甚至下風波。
黃甚至連  kanak Jha,  An Ji Song, Jon Persson 都可以輸,咁伊朗仔贏一D唔出奇。

引用:
原帖由 lovett 於 2018-9-3 02:10 發表

人地話佢球怪發球難接球怪有乜問題?講事實都吾得 黃輸波有乜出奇?但佢就係世界排前10 下風波就未必 往積都係贏呢個伊朗 甘岩發揮唔好輸左有乜問題?佢團體對韓國贏兩場你吾講?
我末見過有邊個排前十球員
成日輸比低排名選手囉。
Ittf 排名無公信力㗎。

引用:
原帖由 lovett 於 2018-9-3 02:32 發表
我就睇左前三十名既名單 由第十名到三十名既 黃鎮廷都係贏多輸少 包括第7名既李湘秀 黃往績都佔優 當然 中國少打比賽的另計
錯。吉村真晴,水谷,梁靖崑,裝智淵, Calderano全都排名低過黃,但對黃贏多
輸少。另外佢對比佢排名低
的Fan bo, zhou yu, pitchford 係下風波。

引用:
原帖由 lovett 於 2018-9-3 02:02 發表

請問佢點樣走後門呢 你走個後門走個世界前十出黎望下 同埋 你講一講邊一隊會想對到中國
人地張本智和講到明要
2020 得到奧運單打金牌,
要ko 中國球手。

引用:
原帖由 鐵甲奇俠 於 2018-9-3 10:15 發表

佢團體對中國有冇贏兩場
唔使中國,團體對到張本,吉川真晴,Hugo, Pitchford, 德國雙雄 都係兇多吉少。

引用:
原帖由 729fx 於 2018-9-4 17:49 發表
四大天王夠叻,20年都唔出1個,我唔中意佢一定要支持佢,我支持尹光得唔得,迫人一定要中2黃先可以打乒乓球,有無咁霸道........
仲話唔支持本土球員就唔好打乒乓波。哈哈

即係我晤鍾意睇香港電影,只睇西片,唔支持香港片就唔好睇電影?·

引用:
原帖由 grizzlyhk 於 2018-9-5 22:17 發表

回文睇唔起的人只係少數。。。   但我打原文出來時只係想到點解有伊朗球員咁勁一次半次都好 連贏港韓男一
再打我都買伊朗仔

引用:
原帖由 歌街CCTV 於 2018-9-5 22:51 發表
我覺得7xxxx把口好衰,咁唔順一哥自己係唔係好有料先,話人走後門,咁你無走後門啦,你夠唔夠佢打呀,你得咪你上囉,唔好俾我估錯,佢可能丁組都未入到!
咁7xxxx 唔
係靠打波揾食,黃生係。不可混為一談。

引用:
原帖由 LTHxPx 於 2018-9-6 18:10 發表

比你買死丫真係 真係輸一次就要死講住咩
人地團體對韓國贏左李相秀 鄭榮植你又唔講
暈低
係囉,佢輸比
北韓仔,美國仔你又唔講。

引用:
原帖由 LTHxPx 於 2018-9-7 15:44 發表

都得呀 佢贏過許昕一次 咁你又講唔講
真係呢 講緊今次亞運贏過呀 叻唔切
贏許巳經是2年前的事,
輸北韓仔,美國仔, 伊朗仔, 瑞典仔是最近
幾個月的事.

打一百次,許昕可能贏99次。
黃生實力應該未到前10, 我睇係20左右。20已經係好好。

發新話題