發新話題

伊朗球員可以贏黃chun ting?

引用:
原帖由 Nescafe 於 2018-8-31 20:40 發表
一早話咗只係排名高。
2,3流水平都可以ko 佢。
你都幾搞笑

引用:
原帖由 超人 於 2018-9-1 08:01 發表
年紀大 輸波好正常 再鋒利既刀都會有生銹既一日又何況係黃生呢
邊個年紀大

引用:
原帖由 729fx 於 2018-9-2 23:45 發表
黃鎮廷那些運動員成日一尾賴麥賴物,好似男團,唔通成日要望抽不到中國,靠運氣,你才識得羸,努力練好波,用真正實力打低中國才是正道,好似張本智和咁都羸到馬龍啦,成日望抽不到,你永遠都無進步!單打方面,不計佢手細怪,人 ...
請問佢點樣走後門呢 你走個後門走個世界前十出黎望下 同埋 你講一講邊一隊會想對到中國

引用:
原帖由 Nescafe 於 2018-9-3 01:00 發表
人地王勵勤都贏過,贏你黃鎮廷有幾出奇呀?
輸又賴人球怪,發球難接。跟本
水平差不多,甚至下風波。
黃甚至連  kanak Jha,  An Ji Song, Jon Persson 都可以輸,咁伊朗仔贏一D唔出奇。
人地話佢球怪發球難接球怪有乜問題?講事實都吾得 黃輸波有乜出奇?但佢就係世界排前10 下風波就未必 往積都係贏呢個伊朗 甘岩發揮唔好輸左有乜問題?佢團體對韓國贏兩場你吾講?

[點樣無公信力你講黎聽下quote]原帖由 Nescafe 於 2018-9-3 02:20 發表

我末見過有邊個排前十球員
成日輸比低排名選手囉。
Ittf 排名無公信力㗎。 [/quote]

我就睇左前三十名既名單 由第十名到三十名既 黃鎮廷都係贏多輸少 包括第7名既李湘秀 黃往績都佔優 當然 中國少打比賽的另計

引用:
原帖由 Nescafe 於 2018-9-3 02:57 發表

錯。吉村真晴,水谷,梁靖崑,裝智淵, Calderano全都排名低過黃,但對黃贏多
輸少。另外佢對比佢排名低
的Fan bo, zhou yu, pitchford 係下風波。
Hugo打過一次 但都係前10 其他你講既都係 但有d係16年前打既
中國方博周雨少打比賽排名低無辦法

講緊團體 唔係個人 同埋自信同自大都係一線之差 黃仰講事實有乜問題 佢地對韓國輸少少輸d運氣無首名 次名對中國係黑仔又有乜問題?相信無人會否認
引用:
原帖由 Nescafe 於 2018-9-3 03:25 發表

人地張本智和講到明要
2020 得到奧運單打金牌,
要ko 中國球手。

引用:
原帖由 Nescafe 於 2018-9-1 22:23 發表
直板真係冇著數。
對橫板多數下風。
😂😂😂😂😂😂

其實真係吾明某d網友係咩心態 今次香港打亞運

其實真係吾明某d網友係咩心態 今次香港打亞運

引用:
原帖由 鐵甲奇俠 於 2018-9-3 10:15 發表

佢團體對中國有冇贏兩場
你都幾搞笑

發新話題