32 12
發新話題

【乒工廠聖誕活動】12月25日 - Ocean Park

【乒工廠聖誕活動】12月25日 - Ocean Park

海洋公園一日遊

日期 : 08年12月25日

集合時間 : 待覆

結束時間 : 待覆

地點 : 海洋公園

門票費用 : 大約HKD210.00, 不包括任何午餐, 飲品, 及食物

備註 : 1) 可攜眷出席,

2) 此乃球會活動及基於安全理由, 恕不接受18歲以下,

沒有家長陪同的非乒工廠會員的小朋友參加, 請見諒 !

PS : 如果眾廠友去完海洋公園之後, 尚有餘力, 可能再會安排去CAFE或PUB把酒談歡 !

詳細資料將會於本月19號左右公怖, 乒工廠會員請湧躍參加~

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

海洋公園網址為
http://www.oceanpark.com.hk/chi/main/index.html

如有朋友知道有 門票特惠, 請提供資料

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-9 11:22 發表

基於 , 恕不  ..... 好彩不材識睇火星文 liness" />  
嘩哈哈, 小弟好少出POST, 正所謂執筆忘字~, 多謝4哥~

我之前買多左一張海洋公園飛,係08年12月31號前仲可以用,
如果你地有人想買可以pm我

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-9 11:24 發表

某 d 雞雞 旅行社 會代售特價門票 liness" />
你快D叫埋老佛爺一齊去啦~

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-12-9 11:28 發表
我之前買多左一張海洋公園飛,係08年12月31號前仲可以用,
如果你地有人想買可以pm我
瑋哥仔, 有興趣咪一齊去羅, 還掂你都識四六同GARY

嘩! 好正喎!! 但要返大陸集訓, 冇得去
不如下次整個國內打球集訓, 食野, 浸溫泉, 加shopping 四日三夜團ar

引用:
原帖由 Myron 於 2008-12-9 11:32 發表
不如下次整個國內打球集訓, 食野, 浸溫泉, 加shopping 四日三夜團ar
中途加埋, 買茶葉, 買絲綢, 專門店

果日仲未知有無學生要教波,要遲少少先知

交唔交換禮物?

引用:
原帖由 Myron 於 2008-12-9 11:32 發表
嘩....比 Myron 仔放下假啦啦啦~~~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-12-9 11:58 發表

嘩....比 Myron 仔放下假啦啦啦~~~  
佢好enjoy架  返上去朝早打球, 夜晚打機, 唔駛日日係屋企比人哦

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-12-9 11:57 發表
交唔交換禮物? liness" />
妳去唔去先???

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-12-9 11:57 發表
交唔交換禮物? liness" />
呢個節目等我諗一諗先, 咁你係咪去呀.

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-12-9 12:05 發表

呢個節目等我諗一諗先, 咁你係咪去呀.
SUPPORT...!!!!!!!!!!!

如果有人有職工盟咭!

工盟咭優惠
海洋公園門票
http://www.hkctu.org.hk/contentr.php?orgtopicid=50

係唔係多數都係一對咁去?
我得一支公

32 12
發新話題