發新話題

有遇過喜歡認叻的球員嗎?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

有遇過喜歡認叻的球員嗎?

有那些古靈精怪行為算是在認叻呢?

我就試過被人大炒之後對方說,我都未認真攻過你。

波友反而少,多數打完大家都會討論研究,會有讚有彈.反而身邊總會有一兩個朋友講什麼都對,你說什麼都錯.

多的是!  我認識的他們有個優點是輸了肯認衰! 不會瀨三瀬四!

文無第一, 武無第二, 相信例子唔少。
水谷隼:“練夠10,000小時後先好問點解”

有架~嬴左後~劉國梁上身~我頂唔住架~詐傻閃~

試個有個球友~佢無認叻~但係見佢係甘望住我~
好似天下我有既感覺~好似好威甘~

係咪甘樣!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我試過計分,對方瀨網,對方說「哈~我練左20年」
長打長友

認下叻有時也很好玩,只耍不傷人
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

有個長膠大叔,佢會咁樣問你:
阿邊個邊個好唔好波呀?
我話阿邊個邊個梗係勁啦,
又甲組,又港青又剩,
之後長膠大叔大會話:
我上次比賽嬴左佢啦.
唔係好難打啫.

引用:
原帖由 金擇魚 於 2018-5-19 23:05 發表
阿邊個邊個好唔好波呀?
又甲組,又港青又剩,
之後長膠大叔大會話:
我上次比賽嬴左佢啦.
唔係好難打啫.
全中,迂迴曲折,兜過大圈話你知高手在民間!

認叻同窒人一樣可以攪下氣氛, 前提係大家好熟否則都幾乞人憎

經常遇到呢d人,佢地以為自己好勁,咁去打世界賽同馬龍佢地打吖笨,打咩業餘場同街波,呢d人永遠根本都冇可能上到世界頂級,世界上永遠有人比佢地勁

[[i] 本帖最後由 tsui0101y 於 2018-5-20 19:31 編輯 [/i]]
主板:個性蝴蝶王      副板:個性龍五      日直:Speed   90 特厚
正手:藍省狂3           正手:黑標省狂3    單面:Tenergy 05
反手:Dignic 05         反手:黑標省狂3

正膠:Clipper Wood   長膠:Senso V3   中直:YEO
正手:Spinpips Red   正手:Neo 天極2   正手:Neo 天極2
反手:敏沖                 反手:Curl P-1R    反手:Vega Asia

有個阿叔贏左話:「我今次贏得慢左啦…」
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

引用:
原帖由 金擇魚 於 2018-5-19 23:05 發表
阿邊個邊個好唔好波呀?
又甲組,又港青又剩,
之後長膠大叔大會話:
我上次比賽嬴左佢啦.
唔係好難打啫.
係咁勁就唔洗上左甲之後唔報驚輸啦

張德培會是一個好例子, 他只贏過一次大賽冠軍, 但世界排名竟上過第二, 只能算是個好勤力的球員, 不停甘打, 密食當三番, 積分儲儲埋就唔野少,  從沒聽過有人用叻字形容佢, 但佢最叻就是從不認叻....  

引用:
原帖由 mattng215 於 2018-5-21 20:46 發表

係咁勁就唔洗上左甲之後唔報驚輸啦
積分不會過期的嗎?食老本可以食幾耐?

發新話題