發新話題

【灣仔伊館】: 11月6日 (星期二)8-11 pm 灣仔伊館-兩漲檯(Finished)

8-10 我ok
本帖最近評分記錄
  • 沽爺仔 +5 歡迎新人參加 2007-10-31 10:52

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 5-11-2007 11:50 發表

老實說! 贏輸有冇乜所謂,有高手唔介意跟大家玩0下當然係好事,波局係一個聯誼和交流的地方,何必令到大家咁緊張??? 仲有做版主一定要實高強嗎???:L
yup
有高手, 自己實力又可以提高:victory:
版主唔一定要勁, 就好似我咁:L

引用:
原帖由 滴滴仔 於 5-11-2007 10:17 發表

版主殺手 is a famous player...............
i think he will be winner all 版主...............
真係咁硬.........

我 6年 未逄敵手
哈哈 :lol

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 5-11-2007 12:51 發表

咁聽晚實比人數蛋!!!!!!:L :Q
唔好多過兩隻
醫生話食得太多會有膽固醇

引用:
原帖由 沽爺仔 於 5-11-2007 14:01 發表

佢應該有乙組水平
我都係乙組 ............. (執波) :lol

引用:
原帖由 版主殺手 於 5-11-2007 18:51 發表
####其實本人好屎####:@
若果你好屎
本人就係屎屎屎屎屎 x 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

鳴謝今晚打波o既朋友

1.沽爺仔                 俾你沖爆 , 位置习轉,:funk:  下次我實會接到 (一球)  :lol
2.alberluk               唯一橫版, 承讓承讓:handshake
3.輝sir                    食西食到落網底  :funk:
4.版主殺手             多得你讓我, 等我保住荃灣版主之位 :lol
5.Gary_Cheung     全靠你支膠水, 我唔駛輸咁多 :handshake
6.bartender            今次打成平手, 下次再決高下 :time:
7.alanhbest            全靠你塊粒仔set 波俾我拉, 讓我尋回拉波觸角 :D

不過搞到我週身骨痛.........:'(

發新話題