90 12345
發新話題

【灣仔伊館】: 11月6日 (星期二)8-11 pm 灣仔伊館-兩漲檯(Finished)

引用:
原帖由 版主殺手 於 2007-11-7 00:55 發表
多謝!
如果多D就好了
收到風你放水

引用:
原帖由 Mao 於 2007-11-7 00:56 發表

收到風你放水
邊個放水???????????????????:@

要問你地先知, 我又無來

引用:
原帖由 Mao 於 2007-11-7 01:09 發表
要問你地先知, 我又無來
我全力以赴了:Q

引用:
原帖由 版主殺手 於 2007-11-7 00:33 發表
下次希望大家比返一局我THX
第二 Round 我比番一局你喇已經......;P

引用:

收到風你放水
重放到成地都係;P

嚇到睇場果個阿姐聲都唔敢聲;P

引用:

收到風你放水
放水要倒扣 10 分

:lol :lol

鳴謝今晚打波o既朋友

1.沽爺仔                 俾你沖爆 , 位置习轉,:funk:  下次我實會接到 (一球)  :lol
2.alberluk               唯一橫版, 承讓承讓:handshake
3.輝sir                    食西食到落網底  :funk:
4.版主殺手             多得你讓我, 等我保住荃灣版主之位 :lol
5.Gary_Cheung     全靠你支膠水, 我唔駛輸咁多 :handshake
6.bartender            今次打成平手, 下次再決高下 :time:
7.alanhbest            全靠你塊粒仔set 波俾我拉, 讓我尋回拉波觸角 :D

不過搞到我週身骨痛.........:'(

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-7 10:56 發表
鳴謝今晚打波o既朋友

1.沽爺仔                 俾你沖爆 , 位置习轉,:funk:  下次我實會接到 (一球)  :lol
2.alberluk               唯一橫版, 承讓承讓:handshake
3.輝sir                    食西食 ...
你打得唔差呀!!:loveliness:

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-7 10:56 發表
鳴謝今晚打波o既朋友

3.輝sir                    食西食 ...
承讓、承讓;P

90 12345
發新話題