發新話題

【灣仔伊館】: 11月6日 (星期二)8-11 pm 灣仔伊館-兩漲檯(Finished)

引用:
原帖由 沽爺仔 於 5-11-2007 14:01 發表

佢應該有乙組水平
我都係乙組 ............. (執波) :lol

引用:
原帖由 版主殺手 於 5-11-2007 18:51 發表
####其實本人好屎####:@
若果你好屎
本人就係屎屎屎屎屎 x 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

引用:
原帖由 沽爺仔 於 2007-11-5 19:56 發表

你又知:lol :lol :lol :lol
波壇無秘密;P

引用:
原帖由 沽爺仔 於 2007-11-5 19:56 發表

你又知:lol :lol :lol :lol
哈哈:lol 又多一個同道中人

不如搞個日直會員排名賽:handshake

我第一個報名:lol

樓主, 如果我借膠水比你,可否給我2分:L
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 bartender 於 2007-11-6 09:46 發表
樓主, 如果我借膠水比你,可否給我2分:L
gary 會帶膠水給我了:lol

引用:
原帖由 小過童 於 2007-11-6 08:50 發表

哈哈:lol 又多一個同道中人

不如搞個日直會員排名賽:handshake

我第一個報名:lol
小弟第2個報名:handshake

引用:
原帖由 沽爺仔 於 2007-11-6 10:09 發表

你要做多一樣野.就系做搞手同 book 檯:lol

ps : 歡迎唔系打開日直其它會員參加 ( 但到時比賽時,一定要用日直板 ):lol

引用:
原帖由 小過童 於 2007-11-6 12:13 發表

你要做多一樣野.就系做搞手同 book 檯:lol

ps : 歡迎唔系打開日直其它會員參加 ( 但到時比賽時,一定要用日直板 ):lol
童兄實第一:'(

引用:
原帖由 沽爺仔 於 2007-11-6 10:09 發表

仲唔快D開 post:lol

引用:
原帖由 小過童 於 2007-11-6 13:32 發表

仲唔快D開 post:lol
我又打!!!!!!!!!!!!!!!:)

打完!! 版主殺手個性獨特!!! 同4466有得"渾"!!!:lol

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-6 23:25 發表
打完!! 版主殺手個性獨特!!! 同4466有得"渾"!!!:lol
再加埋3F....:lol

真係可以開個球壇光明頂嘅聚會;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-6 23:32 發表

再加埋3F....:lol

真係可以開個球壇光明頂嘅聚會;P
叫佢地溝通多d!!!:)

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-6 23:42 發表

叫佢地溝通多d!!!:)
三個聚到頭都真係好歷史性吓;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-6 23:44 發表

三個聚到頭都真係好歷史性吓;P
桃園結義!!!!!!!:handshake

引用:
原帖由 版主殺手 於 2007-11-6 23:49 發表
雖然輸了"••但下次不會放過你們•••:lol
咁我要走佬喇!!!!!!!:Q

引用:
原帖由 版主殺手 於 2007-11-7 00:33 發表