發新話題

【灣仔伊館】: 11月6日 (星期二)8-11 pm 灣仔伊館-兩漲檯(Finished)

回復 1# 的帖子

沽爺兄
星期二晚我又想 join , 可以嗎? 我可打 8-10,  但10-11 現仍未知得唔得.......
我PM 了手電給你 :handshake
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 沽爺仔 於 2007-10-31 01:04 發表
名額8人,兩勝兩落制,3盤2勝
請pm我留電話以確定報名,請講明打8-10定8-11

1.沽X仔 (8-11)
2.極道羅殺 (8-10)
3.海 (8-11)
4.輝sir (8-11)
5.版主殺手(8-11):funk:
6.Gary_Cheung (8-10)
7.
8.

請問有冇 ...
塊 F1 其實唔好打, 太彈...而且塊膠好舊....不可你可一try
建議用 閃光先....慢慢玩
Facebook : http://facebook.com/hkttf

I can't join this time, Gary + Bartender - add oil. :)

引用:
原帖由 tko 於 2007-11-2 00:31 發表

塊 F1 其實唔好打, 太彈...而且塊膠好舊....不可你可一try
建議用 閃光先....慢慢玩
你走了個日,用了一個鐘來打:lol

please remove me, my neck still hurts very bad

引用:
原帖由 啊海 於 2007-11-2 10:23 發表
please remove me, my neck still hurts very bad
ok,名額尚有一位

I have interested to join it but primary level :L ....my msn is [email protected]
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 alberluk 於 2007-11-2 12:15 發表
I have interested to join it but primary level :L ....my msn is [email protected]
收pm

名額已滿,多謝參與

引用:
原帖由 沽爺仔 於 2007-11-2 12:48 發表
名額已滿,多謝參與
到時請手下留情!!!:Q

引用:
原帖由 alberluk 於 2007-11-2 12:15 發表
各位, 我都係primary level ,請各位每局留兩分比我呀:)

引用:
原帖由 版主殺手 於 2007-11-2 21:43 發表
殺殺殺見板主就殺殺殺
殺氣...........
三位版主,請保重!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 版主殺手 於 2007-11-3 13:44 發表
請手下流情
:kiss:
我地有 32 佪版主, 同你可以殺多少個 :) :lol

引用:
原帖由 滴滴仔 於 2007-11-5 10:17 發表

版主殺手 is a famous player...............
i think he will be winner all 版主...............
老實說! 贏輸有冇乜所謂,有高手唔介意跟大家玩0下當然係好事,波局係一個聯誼和交流的地方,何必令到大家咁緊張??? 仲有做版主一定要實高強嗎???:L
本帖最近評分記錄
  • 沽爺仔 +10 你意見好正確,值得加許 2007-11-5 12:10

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 5-11-2007 11:50 發表

老實說! 贏輸有冇乜所謂,有高手唔介意跟大家玩0下當然係好事,波局係一個聯誼和交流的地方,何必令到大家咁緊張??? 仲有做版主一定要實高強嗎???:L
yup
有高手, 自己實力又可以提高:victory:
版主唔一定要勁, 就好似我咁:L

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-5 11:50 發表

正確,小弟當tt為減肥/血壓運動,有得打就最好
win/loss 冇$分,冇需上心

發新話題