發新話題

Leisure Table Tennis群組 招乒乓球友(九龍東) 多球練習&球局

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

Leisure Table Tennis群組 招乒乓球友(九龍東) 多球練習&球局

Leisure Table Tennis 乒乓球群組
招乒乓球友(九龍東) 平日12-9pm時段或禮拜六.日 多球練習或球局。
六.日北河街或旺角其他區體育館。平日彩虹或其他體育館。

有興趣者請pm本人留電話 (歡迎加入群組. 初學者不宜)

星期六晚蒲崗村運動場七至八得。
苦練基本功,共同學習!

引用:
原帖由 fredclho 於 2018-4-25 10:57 發表
星期六晚蒲崗村運動場七至八得。
Welcome fredclho.
Pls check PM

引用:
原帖由 tim19881103 於 2018-4-25 12:56 發表
有興趣想加入群組 可以的話加我電話91806674
Thanks.

5月22日( 星期二 假期) 1O-2pm 彩虹道體育館(1,1,2,2)有位

回復 1# 的帖子

請聯絡我, 最好在新蒲崗的球場
[email protected]
whatsapp 60712013
know

Welcome know

有水平要求嗎? 星期一至五晚7-9都可以.
請聯絡我

引用:
原帖由 av123 於 2018-5-24 12:09 發表
有水平要求嗎? 星期一至五晚7-9都可以.
請聯絡我
你拒收短信 無法PM你
可Email你電話號碼到 [email protected]

引用:
原帖由 shar 於 2018-5-24 16:24 發表

你拒收短信 無法PM你
可Email你電話號碼到 [email protected]
已 email 了, 謝謝!

有興趣 請pm:)

引用:
原帖由 uilliuuil 於 2018-6-12 16:17 發表
有興趣 請pm:)
你拒收短信 無法PM你

Leisure Table Tennis 乒乓球群組

[北河街LTT球局&多球練波] 4月7日(星期日)下午12-3點 (4 tables)

發新話題