發新話題

【台式】易牙妙手

【台式】易牙妙手

夜晚行過金百利, 諗住搵野食啦. 上面既餐廳開到好似食通天咁. 今次不如試台式.

上到去, 由於時間關係, 唔係好多人等位....(其實唔記得幾多點)

之前我都未黎過易牙食, 今次係第一次啦.

入面坐位唔算多.                                    

不過都OK舒服.                           

係張檯細左少少囉!                                    

影出黎就好靚, 唔知食落會點呢?           

珍珠奶茶, 呢個就好般啦.                          

我地叫左碗大碗麵既餐, 仲要係麻辣湯底.........勁呀!

小食要皮蛋豆腐                                    

同埋麻辣脆豬耳                                             

加多一碟鹽酥雞. 都唔錯.                        

嚮窗口望出去就係東角道既大電視屏啦

回復 1# 的帖子

thx share
Timothy

守生, 果度係咪超貴呢?!
炒A菜幾錢碟呢?!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-12-2 14:22 發表
守生, 果度係咪超貴呢?!
炒A菜幾錢碟呢?!
唔知道wor...我無食wor!!!

我呢個餐係,

大碗麵 - 足夠兩個成年人食
小食 - 兩份
飲品 - 兩杯

都係 $118.

引用:
原帖由 防守王 於 2008-12-2 11:05 發表
我呢個餐係,

大碗麵 - 足夠兩個成年人食
小食 - 兩份
飲品 - 兩杯

都係 $118.
咁又比預備中無咁搶喎!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-12-2 15:37 發表

咁又比預備中無咁搶喎!
呢個餐係超飽....我碟鹽穌雞都幾乎食唔落

引用:
原帖由 防守王 於 2008-12-2 12:50 發表

恭喜汝食到抵食嘢喇!

回復 8# 的帖子

唔使恭喜, 要比錢嫁.

引用:
原帖由 防守王 於 2008-12-2 16:20 發表

但睇落去SIZE好似一般喎 ,守王兄你唔似咁細食架 !
wai

發新話題