發新話題

[是非] 球品的疑問?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 05:08 移動

球品的疑問?

3月25日女子u12八強賽,xxx對周xx,賽果:周XX3:2取勝。
據聞xxx比賽過程嗌聲很大很刺耳,超比了正常為自身打氣的聲音,影響到周邊的比賽。比賽結束後拒絕與對手握手,又用腳踏圍欄。大家認為xxx的球品有問題嗎?
本帖最近評分記錄

有冇片

引用:
原帖由 超人 於 2018-3-31 18:41 發表
有冇片
https://www.youtube.com/watch?ap ... 1&v=f9c3BEUOP30

真係有d 無品,小妮子細細個已經咁

斷正
<-->
.

絕對有問題,除了球員本身,家長,教練都應該加以矯正,教育.

何止不握手,根本就是拿球拍打人

有冇搞錯啊,咁都得既?

只是「小孩子」,大家是成人,可必小題大做呢

本帖最近評分記錄
  • SSPSK +1 非常贊同 2018-3-31 22:39
  • michaelwwk +1 非常贊同 2018-3-31 22:07
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

正所謂童言無忌,咁大個人去批鬥一個小孩子也不見得係一個好方法

加一個最佳體育精神獎教育一下小運動員吧!
水谷隼:“練夠10,000小時後先好問點解”

這樣是傷人 可報警

家長、教練、球員本身都係輸唔起,唔輸得
正所謂物以類聚,大家都係同類人,聚埋一齊,簡直係天作之合
應該為佢哋高興
本帖最近評分記錄

真係戥個小朋友慘,咁細個就比人教到咁

嗌到鬼殺咁嘈,唔知仲以為個小朋友遇害

當日坐xxx教練席的xx教練也十分激動,鬧臨場的球證,鬧周xx的教練,十分冇風度。xx教練假假哋都喺港青教練,完全有機會帶隊出外比賽,若是如此,豈不是很令港隊丟架

引用:
原帖由 yoyo 於 2018-3-31 23:28 發表
請問她是否來自祖國
個教練就來自祖國

我覺得鄒xx欠周xx一個正式道歉。

回復 21# 的帖子

蘇xx及王x當天一樣有不君子行為?有無片看??師兄原來你打錯,我以為同日有2單不君子行為添

Xx出品, 有風格
<-->
.

發新話題