21 12
發新話題

又換新的ABS乒乓球

又換新的ABS乒乓球

各位球友

大家知不知道又換新的 ABS 乒乓球呢???

雙魚logo會變粉紅色
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 Topspin 於 2018-3-20 22:20 發表
各位球友

雙魚logo會變粉紅色
傳聞今次係自家出品。
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

係? 咁樣新波有咩分別?
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

有新玩具
<-->
.

引用:
原帖由 Topspin 於 20/3/2018 22:20 發表
各位球友

雙魚logo會變粉紅色
乒總比賽會唔會轉新波?

新波結構與舊波有何不同?

引用:
原帖由 青見人 於 2018-3-20 22:56 發表

傳聞今次係自家出品。
什麼是自家出品呢???

我們也沒有試過

聽說粉紅色logo的球比較軟, 速度較慢, 旋轉差不多

有沒有球友打過呢???

引用:
原帖由 Topspin 於 2018-3-21 14:42 發表

什麼是自家出品呢???
聽聞早前係代工。
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

感覺新波質地軟少少

粉孔色~好呀~~~

相當好 ! 快攻結合拉弧圈有出路 .
本帖最近評分記錄
乒超領隊 : 雄昇球會

引用:
原帖由 青見人 於 2018-3-21 14:53 發表

聽聞早前係代工。

打新嘅球, 要大力啲打

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄

回復 15# 的帖子

如果有舊V新V放埋影就好了
<-->
.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

Yea is this one

大家覺得粉紅色球比紅色球較有旋轉嗎???

剛剛的青少年賽, 是否用粉紅色 logo 球???

21 12
發新話題