發新話題

【乒工廠】: 2008年十一月份內部賽成績公怖

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

回復 106# 的帖子

D 相都好清 
Timothy

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-12-1 10:58 發表

已經再轉細左個 file 都仲幾清  liness" />
瑤瑤小姐真係週到

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-12-1 10:50 發表

算你識做啦....加左相啦  
That second place winner is quite a handsome guy wor....

今次內部賽仲有一樣令我開心的事,就係johnny同oldcake不能參予亦前來支持各廠友,值得表揚 ,亦可見我地球會相當團結

回復 109# 的帖子

何解吾影多D相ar??
Timothy

引用:
原帖由 TIMOTHY 於 2008-12-1 12:17 發表
何解吾影多D相ar??liness" />
Nice to meet u, Tim!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-1 12:44 發表

直情要同克聲 open fire 呀
個個星期都開ga la....

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-1 12:46 發表

許地黎等汝請 打 b 爐架 .... 最後得番個達 .....呵呵呵
........手頭緊呀!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2008-12-1 12:48 發表

........手頭緊呀!!!
唔好嚇人,工廠唔會喺金融海嘯衝擊下出現危機吖嘛。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-12-1 12:50 發表

唔好嚇人,工廠唔會喺金融海嘯衝擊下出現危機吖嘛。
我地呢d只係小本經營

總之唔好上市就無咁大風險

回復 112# 的帖子

nice to meet with you
Timothy

回復 114# 的帖子

hahaha, 不才都open fire sin
Timothy

強列建議下次大家賽後唔好咁快走,影張大合照。唔係打完都認唔到邊個打邊個

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-12-1 13:42 發表
強列建議下次大家賽後唔好咁快走,影張大合照。唔係打完都認唔到邊個打邊個
好提議!! 成32人都幾壯觀

回復 122# 的帖子

good idea, good idea, good idea, good idea,
Timothy

I am the 32rd~~
我會努力練波......

引用:
原帖由 廠長 於 2008-12-1 13:48 發表

好提議!! 成32人都幾壯觀
咁最好比賽前影啦

一定最齊人

發新話題