21 12
發新話題

新鮮出爐甲組冠軍 蘇致

新鮮出爐甲組冠軍 蘇致

超勁,除黃生外,最強直板出現了
本帖最近評分記錄

有今日女子賽果嗎?
長打長友

李皓晴

林兆恒上年乒總盃勝但今年對唔到

杜凱琴應該有傷在身,要敷冰,
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

今次的蘇致,已經唔同了,佢應該是香港二哥

[quote]原帖由 gattfry 於 2018-1-14 21:15 發表
今次的蘇致,已經唔同了,佢應該是香港二哥 [/quote
如此論屬實,橫勝直此說不再在香港這地方提起了

2017斯帝卡乒乓球巡回赛な州连冠赛区名次 (2017年11月)
公开组:
冠军:业余爱好队(@张浦政 @谭若鹏 @陈鑫铨 )
亚军:な州盈溢乳胶制品有限公司队(@范国宁 @张迪俊 @苏致
季军:顺德优赛思体育文化有限公司(@谷彬 @刘志豪 @陆永辉 @廖楷杰 )

2016年快乐球馆开业庆典暨“明光杯”乒乓球邀请赛 (2016年6月)
第一: 华瑞乒乓球俱乐部
领队:林建华   队员:谭若鹏,刘嘉,梅斌,潘文博。
第二: 珠海快乐乒乓球俱乐部
领队:许宏胜 教练:腾忠军 队员:黄后玉,任博文,黄子洪,徐兢,王博瑞。
第三: な州市金堡印务有限公司
领队:邝景棠  队员:彭嘉宏,邝景棠,张国智,甄智勇。
第四: な州花都自由人队
领队:潘康全 教练:苏文升 队员:林一森,蔡德常,张迪俊。
第五-八: 珠海电力队-
领队:万桔生   队员:张新乐,麦怀宽,孙鹏,吴振,蘇致

決賽都五局制?

居然系U18  我不信

林sir 输 李汉X 今次打得。。。。好水
引用:
原帖由 nixonwin 於 2018-1-14 20:54 發表
OAlDWDBxpek

今次賽果好多都好出人意表
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

未聽過 ! 睇資料佢17歲原廣東隊成員,唔知有冇身分證及是否香港土產 ! 不過都恭喜佢 !

乒超領隊 : 雄昇球會

十七歲?額頭兩條火車軌仲勁過我老豆

打得好好十七歲

Hody

直板今次赢了也是一件開心事丶但也希望大家以後理性討論,不要再依重某一類打法丶横與直應該並存丶香港乒譠才會有更健康發展同進步.

引用:
原帖由 FF7 於 2018-1-15 00:41 發表
十七歲?額頭兩條火車軌仲勁過我老豆
此相非少年得志之像也

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2018-1-17 00:31 發表

此相非少年得志之像也
一般國內球員會報細2年,誇張d會甚至報細3-4年tim ! 呢d係國內文化,所以感覺個球員外貌較年長係正常事 .
乒超領隊 : 雄昇球會

21 12
發新話題