發新話題

[膠皮討論] Mizuno Q3/美津濃 Q3

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:51 移動

Mizuno Q3/美津濃 Q3

香港邊度有得買?  

日本出左成個月,香港冇人入,我接受唔到

回復 3# 的帖子

6800日元,好貴

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2017/11/8 08:45 發表
6800日元,好貴
i字頭日網5040日元未包運費

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2017/11/8 08:45 發表
6800日元,好貴
日本網講低過官方價,5040 円,港紙 $350 倒,同 Rozena 差無幾,但係效能拍得住 Tenergy,有數

賣點為美津濃第一塊國產膠,同住友理工合作研發,住友理工大有來頭,大企業黎,做汽車橡膠工業做到識飛

實力同為蝴蝶生產 Tenergy 嘅朝日橡膠有得揮

有冇日本球星用?
比以前Adidas 好?
中/日 直 正反反長,步法太差.只能做One Punch Man

出名既未有

Adidas 外判俾 ESN 做,德國佬貨,非原創

Mizuno 同住友理工共同研發生產,一腳踢,唔同 Yasaka、TSP、Stiga 搵扶桑橡膠、大起橡膠代工

打中國新乒器
中/日 直 正反反長,步法太差.只能做One Punch Man

可牛的膠話找米芝蓮車胎廠合作研發,咁又如何?

其實我想系日本網上買
有冇人有興趣?

引用:
原帖由 zeio 於 2017-11-8 16:46 發表

日本網講低過官方價,5040 円,港紙 $350 倒,同 Rozena 差無幾,但係效能拍得住 Tenergy,有數

賣點為美津濃第一塊國產膠,同住友理工合作研發,住友理工大有來頭,大企業黎,做汽車橡膠工業做到識飛

...
5040 円 未計消費稅的

tt-japan.net 專做海外,唔收稅,一塊膠運費

英文版 iruiru.com 都唔收稅

本來都好想買,諗諗下自己咁渣,俾塊神膠我都無用

發新話題