發新話題

【偉裕】恭喜會員Kwokwy在灣仔區賽獲得佳績︿︿

【偉裕】恭喜會員Kwokwy在灣仔區賽獲得佳績︿︿

恭喜本會會員Kwokwy在灣仔區賽獲得佳績,勇奪單打銅牌

為球會爭光,可喜可賀,光芒四射

偉裕乒乓球會

恭喜曬

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-11-24 01:00 發表
恭喜曬liness" />
恭喜你拎亞軍呢,乒粒兄

計少咗上星期3喺偉裕內部賽又係第三(四)呀 今年非常咁一貫,只係打到三三四四。我實行要改網名做33_44,威過44_66

恭喜

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-24 09:01 發表
計少咗上星期3喺偉裕內部賽又係第三(四)呀 今年非常咁一貫,只係打到三三四四。我實行要改網名做33_44,威過44_66liness" />
kwok kwok 真系我地老餅隊的...............out 像
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

嘩,小過童你買咗蔣彭龍?我想見識下呀!

恭喜! 恭喜! 今年33_44, 出年就11_22 la

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-24 09:23 發表
嘩,小過童你買咗蔣彭龍?我想見識下呀!
系呀!好肉痛呀
你快D開局啦!老餅球局等緊你呀
最新乒器...........................................

恭喜郭生!

恭喜! 恭喜!

多謝各位球友支持,特別係偉裕球會仲大大隻紅字咁恭喜我,多謝各位呀

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-24 12:00 發表
多謝各位球友支持,特別係偉裕球會仲大大隻紅字咁恭喜我,多謝各位呀
多謝各位之外,仲有D乜野實質行動答謝D波友們呀!

報答小過童就容易唧,只要同佢吹水隊酒就得
報答各位球友嘅支持,唯有努力練波,突破自我,出年改個網名11_22

弓起呀.

Yeah!!!!!!!!!

郭sir   好波呀~~~

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-24 12:00 發表
你係本會的忠實會員嘛,當然要恭喜恭喜

Kwokwy兄,你為偉裕增光,我們以你為榮!

發新話題