33 12
發新話題

灣仔區乒乓球比賽 ~ 賽后分享

WY先生, 入了四強不錯喇!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-11-23 23:00 發表
WY先生, 入了四強不錯喇!
第3名雖然都有個牌仔,但係始終未能突破自我就真係有啲無奈。就係技不如人囉,只好明年努力。睇嚟我可以喺論壇改個網名叫33_44,威過44_66

引用:
原帖由 家姐 於 2008-11-23 22:47 發表
唔係呀, MD第二o個個係丙組, 第三o個個係乙組wowliness" />
冠軍: 張智強, 季軍:石X謙, 殿軍: 劉智賢, 劉智賢好似是甲組吧? 石X謙爆了甲組球手文嘉星....

引用:
原帖由 家姐 於 2008-11-23 22:47 發表
唔係呀, MD第二o個個係丙組, 第三o個個係乙組wowliness" />
冇錯, 我只係一名豬頭丙
雖然決賽不敵張X強
不過係四強能夠"爆石", 真係超開心

勁呀,可以嬴到比自己叻既對手...

仲有要恭喜家姐同貞子嬴左個女雙亞軍
雖然決賽打得真係吾係噤好, 希望你地下次打好D啦

引用:
原帖由 bond 於 2008-11-24 00:12 發表

冠軍: 張智強, 季軍:石X謙, 殿軍: 劉智賢, 劉智賢好似是甲組吧? 石X謙爆了甲組球手文嘉星....
劉x賢係第2wow, 哈哈

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-11-24 00:29 發表
仲有要恭喜家姐同貞子嬴左個女雙亞軍liness" />
雖然決賽打得真係吾係噤好, 希望你地下次打好D啦
係囉, 好衰架我, 打得甘差

引用:
原帖由 bond 於 2008-11-24 00:12 發表

Bond兄,你真的攪錯了,你所提及的三個有兩個是乙組

Btw,恭喜乒粒仔攞亞軍,十分利害

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-11-24 00:49 發表

Bond兄,你真的攪錯了,你所提及的三個有兩個是乙組

Btw,恭喜乒粒仔攞亞軍,十分利害
haha, 些些 過獎啦

引用:
原帖由 家姐 於 2008-11-24 00:32 發表

劉x賢係第2wow, 哈哈liness" />
噢! 我搞錯了...... 我把劉智賢和劉永賢搞亂了

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-11-24 00:13 發表

冇錯, 我只係一名豬頭丙
雖然決賽不敵張X強
不過係四強能夠"爆石", 真係超開心liness" />
你是用日式直板的吧? 我朋友在八強對張X強, 佢話張X強比曾浩文更難打

引用:
原帖由 bond 於 2008-11-26 22:58 發表

你是用日式直板的吧? 我朋友在八強對張X強, 佢話張X強比曾浩文更難打
兩個都是非常利害的球手呢

33 12
發新話題