33 12
發新話題

灣仔區乒乓球比賽 ~ 賽后分享

◆°`玻璃面具碎了後,人既心就表露無遺∮﹏∮
【 ★*"〃─?..一次又一次的希望...〤只換來無限次的失望.......▼ ★*]]~

off+ 都中呀!!!! 我唔中呀!!!!!!

灣仔抽簽結果已經公佈一個多月, 賽程表亦剛剛寄出了

引用:
原帖由 Polyman 於 2008-11-8 11:20 發表
我仲未收到呀

smallstar & PL 中左 ( MB 組 )

我就................
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 威利多 於 2008-11-8 10:19 發表
http://ballot.lcsd.gov.hk/ballot.cfm?lang=b5&sc=&dist=loc2&qs=1

哈哈!!~我都抽仲左呀
利多哥實力強橫,岩岩拿左東區冠軍,而家再準備拿灣仔冠軍

你個組有49人=,=

我都中

引用:
原帖由 小過童 於 2008-11-8 12:19 發表
smallstar & PL 中左 ( MB 組 )

我就................
我都剛收到賽程表,不過我只知啲人嘅網名,唔知真名,所以望住賽程都唔知邊個打邊個

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-8 15:28 發表

我都剛收到賽程表,不過我只知啲人嘅網名,唔知真名,所以望住賽程都唔知邊個打邊個
smallster =蘇先生

PL =梁先生

會唔會第一輪就對你呀!
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 Polyman 於 2008-11-8 11:20 發表
haha,希望唔好對D勁人啦

引用:
原帖由 小過童 於 2008-11-8 17:08 發表

smallster =蘇先生

PL =梁先生

會唔會第一輪就對你呀!
梁先生隔好遠。蘇先生要第二輪先對,不過蘇先生第一輪嘅對手駱先生應該好惡哽。

你打咩組?可能對我wo...

引用:
原帖由 alexlaw 於 2008-11-8 20:19 發表
你打咩組?可能對我wo...
唔會啩,我已經MB喇

MB, MC 組戰果如何, 老餅隊 隊長kwokwy有冇牌攞

引用:
原帖由 wonfat 於 2008-11-23 20:16 發表
MB, MC 組戰果如何, 老餅隊 隊長kwokwy有冇牌攞
我今日都無去

kwokwy入四強, 結果不清楚

有冇人知ME 的賽果? 今日上午看人打MD組, 四強全是甲組的

唔係呀, MD第二o個個係丙組, 第三o個個係乙組wow

引用:
原帖由 wonfat 於 2008-11-23 20:16 發表
MB, MC 組戰果如何, 老餅隊 隊長kwokwy有冇牌攞
Wonfat兄,老餅隊正牌隊長係old-cake(有名你叫),不過最近old-cake受傷我可以做住署理隊長先

今日有點幸運入咗四強,跟住俾人淘汰咗,最後得個第三
睇嚟呢個就係小弟嘅宿命,今年區賽一個第4,兩個第3,行人止步

33 12
發新話題