29 12
發新話題

波爾世杯賽創神話勝馬龍

波爾世杯賽創神話勝馬龍

贏波機器都輸,波爾第二春來了
本帖最近評分記錄

波尔用行动告诉大家“波係圆的。”
洪华山

個波無旋轉,又重又硬,無形變

Boll
Boll
  Boll

GO!
打法:亂、 Cute   gum 拍
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

有能力幫助別人,就幫啦。

最後輸比奧查

好BOLL
<-->
.

唔知波叔會唔會掀起熱潮, 令叔父輩至ELDERLY都回歸當初, 玩回兩邊弧打法
<-->
.

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2017-10-23 11:13 發表
唔知波叔會唔會掀起熱潮, 令叔父輩至ELDERLY都回歸當初, 玩回兩邊弧打法
三十幾玩兩邊弧打法當然無問題,六十幾就有D難度
本帖最近評分記錄
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

馬龍失誤太多

中年以上仲有冇人打日直单面4圍撲
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2017-10-23 14:18 發表
中年以上仲有冇人打日直单面4圍撲
覺得波友遇上單面中日直的叔台, 即使叔台步法快如電兔, 都會惻隱D, 唔會狂打兩邊

<-->
.

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2017-10-23 14:35 發表

覺得波友遇上單面中日直的叔台, 即使叔台步法快如電兔, 都會測隱D, 唔會狂打兩邊
咁你错了

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2017-10-23 14:39 發表

咁你错了
虐待阿叔
<-->
.

王浩做教練。。。。。。。。實在有點難過。一 d 胸有成竹既感覺都無,感覺就係輸左波gum。

馬龍比賽既時候,王浩 個樣,幾時都 gum ”慘“, 唔知點解。

見到佢個樣,真係唔使燒炮仗。
打法:亂、 Cute   gum 拍
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

有能力幫助別人,就幫啦。

王皓肥仔過波爾咁多
馬龍季軍訪問時全頭汗好似好虛
波爾系列可能會加價,Bty可能會出BOLL頭巾
小朋友係唔會俾面阿叔手下留情〈你見張本神童依然大聲叫囂)

中/日 直 正反反長,步法太差.只能做One Punch Man

冇05年咁癲, 三英戰呂布式贏曬2王1馬

贏馬林, 輸極茶, 有膠袋了
<-->
.

老馬有火

剛睇返, 好波

剛剛睇返, 好波 啊

29 12
發新話題