發新話題

[兵工廠] 2008年十一月份內部賽 / 11月30日 (日) 5 - 9pm 九龍公園

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
你地兩個打
我地負責飲

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-11-24 12:32 發表
你地兩個打
我地負責飲
咁你幫下手針多46幾打比大家啦

我要寶礦力呀,唔該

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-24 12:37 發表
我要寶礦力呀,唔該
寶礦力好貴呀

引用:
原帖由 44_66 於 2008-11-24 12:57 發表

可能係汝請呢
哈哈

回復 1# 的帖子

我想打下worliness" />
join please

Timothy

引用:
原帖由 廠長 於 2008-11-24 12:38 發表

寶礦力好貴呀
有寶礦力.....咁個日預埋我啦

十一月份內部賽 / 11月30日 (日) 5 - 9pm 九龍公園

Join the match.  Thanks.

join  thx

引用:
原帖由 44_66 於 2008-11-25 09:10 發表

honey 話 呢期錢多得滯 , 洗吾哂 , 諗住回饋番比我地請飲野呀 .
Yeah!!

有寶礦力飲

廠長萬歲!!!

打乒工廠內部賽送寶礦力?我打到70歲都要參加呀。 不過32人每人一支都好金下。

count me pls......how about "jump" coke
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 44_66 於 2008-11-25 10:25 發表
哈哈哈 ... 呢鑊擺左 honey 上檯添
衰佬!!! 你逃避我

今次好大獲!!!

james, 小明, ray, rosa, danny, .......仲有嘉賓等高手kwokwy, moneytom, goku...... 點打呀

世界賽咁

I join, thanks.

引用:
原帖由 廠長 於 2008-11-25 12:36 發表
今次好大獲!!!

james, 小明, ray, rosa, danny, .......仲有嘉賓等高手kwokwy, moneytom, goku...... 點打呀

世界賽咁
打唔贏都要努力打呀,我夠未打得贏James等人啦。若果唔係你請飲寶礦力算啦。好期待分組 抽簽結果呀,幾時有?

發新話題