48 123
發新話題

買了飛下個月去看職業巡迴賽總決賽

買了飛下個月去看職業巡迴賽總決賽

回復 1# 的帖子

我也去, 最貴門票要幾錢?

引用:
原帖由 隨緣 於 2008-11-20 10:05 發表
我也去, 最貴門票要幾錢?
13, 14/12 $100澳門幣.

要係邊度買飛呀?

香港部份ok店有售.

職巡總決賽港乒赴澳門爭標
19/11/2008
總獎金共三十萬美元的○八年國際乒聯(ITTF)職業巡迴賽總決賽,將於下月十一至十四日首次假澳門塔石體育館進行激戰,港乒好手李靜、江天一、唐鵬、姜華珺及帖雅娜大有機會攜手「過江」挑戰世界乒壇高手,爭奪殊榮。
李靜帖雅娜「暫時入圍」
一如過往,世界排名前十六位單打選手,以及前八位雙打組合,才獲資格參加這項「年終賽事」,由於職巡賽尚有德國及波蘭兩站比賽,故預計本月底才能落實所有名單,但包括京奧男單金、銀牌得主馬琳、王皓,歐洲名將薩姆索諾夫、波爾、「新乒后」張怡寧、李佳薇等均會亮相濠江,此外,根據目前職巡賽排名榜,港隊亦有男單李靜、江天一、女單姜華珺、帖雅娜、男雙江天一和唐鵬,以及女雙姜華珺和帖雅娜「暫時入圍」。

澳門乒總今次設立大眾化票價,十二月十一及十二日初賽一律為澳門幣六十元,十三及十四日的八強至決賽則一律收澳門幣一百元。門票於今午起在澳門全線OK便利店發售;至於香港、珠海及廣州部分OK便利店就於明日起發售。塔石體育館容量只有二千餘座位,門票有限,預計會出現撲飛潮。

引用:
原帖由 郭躍 於 2008-11-20 06:54 發表
香港部份ok店有售.
咁好方便喎!

佢話HK部份OK有售,咁姐唔係間間有,咁都幾煩下.........

我昨天打去hotline無人聽, 去ok又話無. 好似個塔石體育館得二千個位.

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-11-20 10:33 發表
佢話HK部份OK有售,咁姐唔係間間有,咁都幾煩下.........
係呀, 好鬼煩呀, 不過, 今朝個fd同我買了, 佢都係用人地個澳門戶藉係ok買, 澳門人會平一半.

剛剛上左澳門體育發展局個網,佢話澳門以外的地區要11月22先開始發售http://www.cyberctm.com/cn/enter ... redirect.php?rid=31

我等緊個fd現在寄飛給我.

超勁想去喎

我打電話去ok, 但係留言, 又話今日有得買, 都唔知點

引用:
原帖由 44_66 於 2008-11-20 11:38 發表
吾都想睇啊
約脚,一齊睇波,食野...

引用:
原帖由 郭躍 於 2008-11-20 10:36 發表

係呀, 好鬼煩呀, 不過, 今朝個fd同我買了, 佢都係用人地個澳門戶藉係ok買, 澳門人會平一半.
用澳門户口買,因為平左,張飛會吾會吾同D,我驚入場要check macau ID.

如果吾駛,我都搵人幫我買張

唔理啦, 博下啦, 到時未話人地送law.

off+過左大海,唔知佢有無時間幫手買

引用:
原帖由 mrke 於 2008-11-20 11:15 發表
超勁想去喎
你係咪去架, 13 and 14

48 123
發新話題