發新話題

[球板討論] ARIEX 艾銳斯檜單 性價比

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:50 移動
除開她的面纱
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

轉身看她的侧面

另一面的姿态

謝謝分享,cp值好高

SHOULD BE CNY 1,500.00 as I mix up before.

/這个板芯可以呀!

有10mm的木

恭喜購得心頭好

引用:
原帖由 Davids 於 2017-9-4 21:12 發表
除開她的面纱
好打嗎?
----------------------------------------
主拍:  Butterfly 老老金 96g
副拍:  Butterfly 大拍面 Cypress Special 94g

剛收連膠都未上呀!初步覺木質較硬!!另外大陸diy塊木有驚喜@只是切割功夫較差!但估计整好打得下!一百元玩具

原来有兩个金!!!

仲有支咁

引用:
原帖由 hamh 於 2017-8-26 23:49 發表

大陸膠係好嘢嚟,國手都用亦都正確,個問題係佢哋用大陸膠唔會配單檜木。

我自己塊主板都係用大陸膠(天極3)+5夾板,我自己亦都十分推薦正手用大陸膠,但係唔會嘥落單檜果度,又或者&# ...
大陸膠當然係勁野 ,唔係,nittaku 都唔會出隻狂三膠日本海綿既合體套膠

引用:
原帖由 egghead1969 於 2017/9/7 01:56 發表

大陸膠當然係勁野 ,唔係,nittaku 都唔會出隻狂三膠日本海綿既合體套膠
如果免灌就好了..

引用:
原帖由 rckw 於 2017-9-7 07:09 發表

如果免灌就好了..
應該唔洗灌

引用:
原帖由 egghead1969 於 2017-9-7 09:41 發表

應該唔洗灌
除非要 等佢出就有得試
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

引用:
原帖由 egghead1969 於 2017-9-6 11:56 發表

溫馨提示:
1) N656 國天藍棉/狂飆+60號海綿
2) Arctic Wood 省狂藍棉/MXP
3) Emerald Rasant PowerGrip/Grip
4) 龍5 典馳Type D / 狂飆350
5) 玫瑰CL: 正手 Nittaku大字狂3 反手 tenergy 64
6) Butterfly Kim Taek Soo (紅標金)正手 MX-P  反手 Tenergy 80
7) Butterfly Kim Taek Soo ( 韓金 )
8) Darker Speed 90 10mm  正手 藍V
9) Kokutaku 超super超 極 10mm

引用:
原帖由 egghead1969 於 2017-9-6 11:56 發表

溫馨提示:
3) Emerald Rasant PowerGrip/Grip
5) 玫瑰CL: 正手 Nittaku大字狂3 反手 tenergy 64
6) Butterfly Kim Taek Soo (紅標金)正手 MX-P  反手 Tenergy 80
7) Butterfly Kim Taek Soo ( 韓金 )
8) Darker Speed 90 10mm  正手 藍V

引用:

溫馨提示: 用咗Magic M幅圖要reference返先得架。

呢塊膠係用Nittaku新o既日本海綿,應該幾好,我都等緊佢係日本寄過嚟。

引用:
原帖由 hamh 於 2017/9/7 22:12 發表

溫馨提示: 用咗Magic M幅圖要reference返先得架。

呢塊膠係用Nittaku新o既日本海綿,應該幾好,我都等緊佢係日本寄過嚟。
師兄, 試打後如果有空請分享 先謝謝了.

發新話題