發新話題

[砌版討論] 有師兄用過or聽過嗎。。可以介紹下嗎

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:49 移動

有師兄用過or聽過嗎。。可以介紹下嗎

Butterfly sk carbon 呢塊橫板。唔該咁多位。

引用:
原帖由 sorry 於 2017-8-5 13:51 發表

呢個結構 好底玩
我都係咁諗

我成日都想試,t5000,85g 上下。而且手柄靚仔。
半千有找。真係超值抵食。波快又積極。
打法:亂、 Cute   gum 拍
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

有能力幫助別人,就幫啦。

引用:
原帖由 直直地 於 2017-8-5 21:19 發表
我成日都想試,t5000,85g 上下。而且手柄靚仔。
半千有找。真係超值抵食。波快又積極。
師兄可以話我聽係邊到買平嗎

3木2碳。tamca 5000。薄。輕。
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
奧恰V1 FL, JP01, X1鉑金
YEO直, 銀V, X1黃金
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
VPS鑽石5 FL, MX-P, 紅V
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

此板夠薄,夠輕。我手上有一支重78g。 配05 一絕

引用:
原帖由 子健 於 2017-8-13 23:26 發表
此板夠薄,夠輕。我手上有一支重78g。 配05 一絕
想問除了05正手還有其他正手介紹嗎。。

引用:
原帖由 Patpatufo 於 2017-8-5 13:30 發表
Butterfly sk carbon 呢塊橫板。唔該咁多位。
聽過,傳說中Butterfly 中;最抵打的一塊T-5000

引用:
原帖由 Patpatufo 於 5-8-2017 01:30 PM 發表
Butterfly sk carbon 呢塊橫板。唔該咁多位。2" />
我都訂緊一塊St柄,好期待。
水谷隼:“練夠10,000小時後先好問點解”

引用:
原帖由 tang88 於 2017-8-14 15:16 發表

聽過,傳說中Butterfly 中;最抵打的一塊T-5000
係低既

引用:
原帖由 SSPSK 於 2017-8-14 15:29 發表

我都訂緊一塊St柄,好期待。
等你post..
師兄你會用咩膠

發新話題