發新話題

【版主活動】1月3日(星期六) 2:00-11:00pm BBQ 燒碳 + 吹水大會

尋日個女仔 都 ok 架....仲問我是否真是同她影相.....有人証架 !!
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-11-17 15:16 發表
尋日個女仔 都 ok 架....仲問我是否真是同她影相.....有人証架 !!
日光日白........................大家都一齊見到果D野...

好野啦. 唔信可以問四六!

防兄....最后是否跟了你去香港仔  
香港乒乓網

低胸吊帶背心嗰個靚女 ? 我記得呀

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-11-17 15:36 發表
防兄....最后是否跟了你去香港仔  
現在仲跟住我呀..........................

引用:
原帖由 Cola 於 2008-11-17 15:44 發表
低胸吊帶背心嗰個靚女 ? 我記得呀
唔怪知得你要早走...原來
香港乒乓網

CALL我呀嗎!我飛的入來!
有問佢囉電話嗎

噚日位位都有另一半在身(除左可樂).......

可樂 gor 仔是得架....弄不知架 ben 死打到立立靚咁開入赤柱.....
香港乒乓網

下次叫埋 benzor 仔
香港乒乓網

係咪有藍球場, 有 golf 打同有遊戲室果度?

26/12 我OK!

發新話題