21 12
發新話題

<無償贈送> 舊Nittaku Beautry膠皮一塊(已送出)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 05:06 移動

<無償贈送> 舊Nittaku Beautry膠皮一塊(已送出)

中直板形,比較適合用來練波,厚度Max,面及底的周邊均有破損,
膠水漬未清,(坑口港鐵站交收,我不入閘)
如有意領取者只可跟帖出post明確表示要或不要,先到先得,不可PM報名
待本人確認誰可獲取,才以PM留電話相約日期,時間交收,
*(恕不接受之前曾向我申領過膠皮的網友),敬希合作!
本人保留權利決定誰可最終前來領取!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
  • 小羊小狼 +1 感謝分享∼ 2017-9-3 02:42
  • 乒乓在線 +3 多謝分享 2017-7-25 12:58
  • Minion +1 樂善好施! 2017-7-25 10:38
  • q9450 +1 2017-7-25 10:26
  • rckw +3 多謝分享 2017-7-25 02:15

可以留給我嗎?
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

引用:
原帖由 wlwlwl 於 24-7-2017 23:34 發表
可以留給我嗎?
要過來坑囗站攞,你可以嗎?

可以,大約6:40pm
wlwlwl

引用:
原帖由 wlwlwl 於 24-7-2017 23:46 發表
可以,大約6:40pm
好,那麼留給師兄你
我們pm留手機,再夾清楚時間,日期

日間時間再請以PM 聯絡約.今晚要訓覺先

wlwlwl

Thank you
wlwlwl

Oh, it's late

Hody

鷹兄又送禮

鷹兄,又轉左咩好野?

引用:
原帖由 鷹眼 於 2017/7/25 14:26 發表

Terence兄,我唔係轉咗好野,我係轉咗衰運!
我右手可能以後打不到波,而家左手重頭再學反貼。
所以希望趁仍有球友想試用它,將它贈予有緣人,
總好過留它在我這個廢柴手上,白白浪費它!
(至於塊 ...
Take care.

引用:
原帖由 鷹眼 於 2017-7-25 14:26 發表

(至於塊 ...
噢,鷹眼兄保重呀。
重頭來過唔緊要,學有所成左右開弓,諗起都型!
加油~
v^^y
慣性呆笨,易受驚嚇,請勿拍打,歡迎餵食。

咁大穫!我都想練左手,唔怕悶可以一齊重頭開始。

引用:
原帖由 鷹眼 於 2017-7-25 18:14 發表

人生無常
我而家好慶幸自己仍有隻左手可以打波!
只要唔介意我連滴滴仔都未必打得到,大家隨時可一起練球
正能量, 祝C兄成功!

多謝鷹兄
wlwlwl

引用:
原帖由 wlwlwl 於 26-7-2017 12:29 發表
多謝鷹兄
不需客氣
小弟多謝師兄支持環保才是

引用:
原帖由 鷹眼 於 2017-7-25 14:26 發表

(至於塊 ...
唔好咁灰啦,手傷腳殘大有人在(我講我自己),只要自己想就一定做得到既。唔會放棄乒乓。
多謝R師兄送贈6星板,永遠不會忘記人家的恩惠。
多謝M師兄送贈波爾,永遠不會忘記雪中送5木2碳。

鷹兄~上星期球局見到你~唔知你甘大煲

21 12
發新話題