45 123
發新話題

【乒工廠】: 11月4日 (星期日) 3:00 - 7:00pm 乒工廠訓練日 九龍公園 (Finished)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動

【乒工廠】: 11月4日 (星期日) 3:00 - 7:00pm 乒工廠訓練日 九龍公園 (Finished)

會員們盡快報到!!!!!!!!!!!

首兩小時係集體分類和多球練習,及後兩小時為實戰

3 - 7 pm ( 5 tables )

新人請留contact比我先加名
可以打到7:00pm請講聲,因我仲要book table!!!
冇我contact請pm我!!!!!!!!
費用$10一個鐘

訓練內容及安排如下:

3:00 - 3:30pm

table no. 1 - 4
正反手對攻各100板 (10個機會球)
table no. 5
正反手對攻各50板 (8個機會球)

3:30 - 4:00pm

搓拉及搓側身拉
table no. 5
左推右攻

4:00 - 4:30pm

正反手側身位交替練習
table no. 5
拉球 (以多球正手1/2枱練習)

4:30 - 5:00pm

推,側,撲 (全球員多球練習)

1.Gary Cheung
2.topgun
3.martin
4.cola
5.源
6.Brain (5 - 7pm)
7.johnny
8.tony
9.Coco
10.Bing
11.Anthony Tsang
12.Hoi Yi
13.anthony's friend
14.高仔
15.himbo
16.johnny's friend
17.諾
18.橫板佬
19.偉
20.太子
21.Candy
本帖最近評分記錄
  • Topgun +10 Good arrangement with training time. 2007-11-4 11:56
  • tko +20 2007-10-29 18:12

please count me

I am available,Gary,Thanks.

原本約左D箸吊帶, 背心, 短裙妹妹仔去踏單車,
不過都係唔去啦, 打乒乓波開心D:lol

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-10-29 18:41 發表
咁我幫你去應約 :lol
Facebook : http://facebook.com/hkttf

兄弟....排隊 :@ :@ :@
Facebook : http://facebook.com/hkttf

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-10-29 19:09 發表

畀條路行下拿:@
天堂有路你不走, 我排左隊先...雖然你是乒工廠 No.1 , 但我唔驚你架........

咁不如, 我叫D 吊帶, 背心, 短裙妹妹黎打乒乓波!!:hug:

GOOD IDEA!!!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-10-29 20:52 發表
咁不如, 我叫D 吊帶, 背心, 短裙妹妹黎打乒乓波!!:hug:
直情係好到痺啦!

回復 1# 的帖子

Gary,please count my friend,Kenny,thanks.

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-10-29 18:41 發表
D 操重野等我幫你做啦. 不過我都係報定名先,相信到時應該可以復出打波.:)

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2007-10-29 22:18 發表

D 操重野等我幫你做啦. 不過我都係報定名先,相信到時應該可以復出打波.:)
MOONMOON 呢d叫操重野?, 你都幾識講野:lol
快D復出, 等你...

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-10-29 22:13 發表

你來吾來到呀:)
應該ok! 到時睇下有無諾哥d妹妹仔!!!!!;P ;P

阿諾比咁大驚喜我???:L

引用:
原帖由 Cola 於 2007-10-29 23:55 發表

應該ok! 到時睇下有無諾哥d妹妹仔!!!!!;P ;P
Hi, I am okay. Please count me (3-7) hehehehehe!:lol :lol :lol :lol

冇啦冇啦, 冇晒D吊帶, 短裙, 背心既妹妹仔啦:'(
但係請放心, 我地今個禮拜既妹妹仔, 有凱儀 !!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-10-30 15:55 發表
冇啦冇啦, 冇晒D吊帶, 短裙, 背心既妹妹仔啦:'(
但係請放心, 我地今個禮拜既妹妹仔, 有凱儀 !!
D吊帶, 短裙, 背心既妹妹仔星期天當然唔會陪你地班餓狼打波啦!

親愛的靚仔的友善的lok兄,我是你的兩hip 插刀老死好兄弟bar仔呀,我強烈建議你星期四帶喎D吊帶, 短裙, 背心既妹妹仔出黎一起比你教我們打波,到時打分3局 11:0 輸比你又如何(之後可以在佢地面前隊啤扮意志消沉)!!!如果面試合格我送佢地返屋企又有乜所謂,反正順路:lol

引用:
原帖由 bartender 於 2007-10-30 16:58 發表

D吊帶, 短裙, 背心既妹妹仔星期天當然唔會陪你地班餓狼打波啦!

親愛的靚仔的友善的lok兄,我是你的兩hip 插刀老死好兄弟bar仔呀,我強烈建議你星期四帶喎D吊帶, 短裙, 背心既妹妹仔出黎一起比你教我們打波,到 ...
英俊, 瀟灑BAR哥哥, 你講得好岩, D吊帶, 短裙, 背心妹妹仔,
真係冇閒情逸緻同你班臭汗, 麻甩餓狼打乒乓波, 所以呢方面你可以死左條心, 唔好存有任何幻想,
如果你想搵D吊帶, 短裙, 背心妹妹仔陪你打波, 你可以去到旺角, 求其搵一張貼到通街都係既女郎海報,
上面有寫地址, 貢上去, 提出你既要求, 就會有D吊帶, 短裙, 背心妹妹仔或者姐姐仔陪你,
你可以向她們提出要求, 莫講話陪你打乒乓波, 陪埋你去街都仲得, 你亦可以送佢番屋企, 你話順路呀麻, :loveliness:
幫你諗埋, 我呢個兄弟算叫唔話得.
以上既內容只係小弟提供給BAR哥的小小資料, 希望BAR哥鍾意.:lol

lok兄,好明顯海報中d女郎係架妹黎個喎,東京咁遠點送呀, 東京街咩!!!

呀甩他蛙傻q左踢是加?:o

45 123
發新話題