發新話題

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動
薛飛遭日本木造勇人淘汰
直拍真肉酸 不如都係等橫板上場

;

難聽過粗口
Intensity NCT CS with 狂8, Vega Euro

堅難聽過個粗口

回復 2# 的帖子

引用:
原帖由 朱世赫 於 2017-7-3 06:13 AM 發表
薛飛遭日本木造勇人淘汰
直拍真肉酸 不如都係等橫板上場

;
馬龍夠輸過比日本丹羽孝希啦,唔通又好似你咁:不如都係等直扳上場!

勝負仍乒家常事,有邊個球員無輸過波?輸波唔緊要,薛飛仍然年青,最緊要係可以吸取今次比賽經驗,穏步上進,最不可取的是遇到偶敗,就輕言放棄!

木造勇人個名都形d啦,
洩完就飛咗又真係唔要得......

引用:
原帖由 tomcat 於 2017-7-3 09:13 發表
木造勇人個名都形d啦,
洩完就飛咗又真係唔要得......
當我掌握好乒乓球基本功,便會捲土重來與大家一齊吹水!!!

唔好意思, 請問是哪一項賽事?

引用:
原帖由 wing0000 於 2017/7/3 10:26 發表
唔好意思, 請問是哪一項賽事?
Asian Junior and Cadet Championships 2017

回復 8# 的帖子

建議中國在這緊急真空死硬期 重招 緊急超班 應援海外頂級乒團 龍燦, 志文, 丁毅, 建軍 等 以身報國.........打跨小日本,以一敵百!

啱呀,有邊個球員未輸過,輸輸下就贏㗎啦。馬琳都係輸到96年先贏第一個大賽冠軍
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 alanhbest 於 2017/7/3 10:49 發表
建議中國在這緊急真空死硬期 重招 緊急超班 應援海外頂級乒團 龍燦, 志文, 丁毅, 建軍 等 以身報國.........打跨小日本,以一敵百!
可試找國內東邪黃建疆、西毒王茵

引用:
原帖由 alanhbest 於 2017-7-3 10:49 AM 發表
呢個係(Junior)青少年比賽呀,老餅點參加呀?

輸吓都好, 成日贏好悶

唔輸又點會有呢啲姨媽帖

發新話題