27 12
發新話題

張本智和

張本智和

finished

張本智和 勁bor

引用:
原帖由 fastloopattack 於 2017-6-2 21:49 發表

佢下個對手是誰?
東歐三打七, 贏的8強對許听

引用:
原帖由 fastloopattack 於 2017-6-2 22:01 發表

嘩!許昕好危險呀!
除非跛左。。。

許昕只危險在和林高遠同一條線。

引用:
原帖由 fastloopattack 於 2017/6/2 22:15 發表

許昕在奧運唔夠水谷隼打,但水谷隼慘敗於張本智和,所以許昕好危險呀!
Given A > B, and B > C, therefore A > C.

放心啦, 張不敵許
<-->
.

食花生

主板:viscaria 89g
正手:t05
反手:t64
Viscaria 91g
鐵牌平頂普碳fl

如果許昕輸比張,許就真系可以传心同方博一齐做陪打

XU打右手好少輸

When can I see their game?

引用:
原帖由 zeio 於 2017-6-2 22:59 發表

Given A > B, and B > C, therefore A > C.
邊係咁計

1600HKT Table 2
混雙半決賽
黃鎮廷�杜凱X VS 陳建安�鄭怡靜

直播: https://tv.ittf.com/livestream/i ... hips-table-2/783959
討論區:http://hkttf.com/viewthread.php?tid=89824

許昕輸吾出奇,不是輸在直板過時,佢下退後同人對拉,張快上手下下打上陞期,應該打到許2邊走死得
老楊

許昕係專業隊果班人眼中跟本唔算係一個直板
小球差 發球變化仲小過橫板 近台能力比橫板更不如
下下高吊打直板最下風既相持  一對返樊/馬/張 一高吊就直接發力啦
外國選手還原性一向都唔及中國選手黎
睇好張本智和

利申:我係直板

許昕經三師教導,唔會輸比鞋童

到時許昕變左左右手握拍
Intensity NCT CS with 狂8, Vega Euro

引用:
原帖由 馬琳 於 2017-6-3 17:22 發表
下下高吊打直板最下風既相持  一對返樊/馬/張 一高吊就直接發力啦
外國選手還原性一向都唔及中國選 ...
以前都覺得佢球速唔快,但點解對手又咁難擋?現場睇一次,留意下佢出手既時間,佢高吊既波都係出手時間再慢一點。。。,因為對手郁完,佢先至決定拉你邊面,仲要動作好似,只是最後手腕有點不同。由於佢左手,佢拉出斜線打你錯步,係好難救。佢基本上是拉開左你,出機會球先再發力。

現在直板,改晒大波同無機膠水之後,點仲可以有柳成敏式前衝?

引用:
原帖由 馬琳 於 2017-6-3 17:22 發表
外國選手還原性一向都唔及中國選 ...
嬴到波就得啦

27 12
發新話題