發新話題

deleted post

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 zeio 於 2017-5-30 12:20 發表
強國護照去德國要簽證,冇時間

蔡總家下真係一頭煙,足協、羽協、乒協主席都係佢,國足輸到冚家踩,國羽早兩日輸埋蘇迪曼盃,而家連老本行國乒都整壇屎佢踩
足羽外行管內行唔死就奇,唔識唔好扮識 。國足神仙難救

引用:
原帖由 egghead1969 於 2017-5-30 13:09 發表

但只可做場外指導; 不過肖戰撐孔,睇來佢唔會做帶隊
肖戰係唔係世界冠軍?主教練要世界冠軍先做得。搵劉國樑教女隊,反正佢未教過女仔。(個人意見)

引用:
原帖由 airwaves 於 2017-5-30 13:23 發表

肖戰係唔係世界冠軍?主教練要世界冠軍先做得。搵劉國樑教女隊,反正佢未教過女仔。(個人意見)
唔係世界冠軍,我意思係暫代世乒賽,不過佢起微博撐孔,應該點都唔得

佢應該自焚,   警戒後人不要老是想著為國家爭過金牌的就可打橫行

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

人民的名義(二)上架了

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

戒賭熱線~1834611

引用:
原帖由 fastloopattack 於 2017-5-30 20:39 發表

蔡振華夠冇攞過男單世界冠軍及奥運男單金牌啦,況且肖戰教張繼科成為大滿貫得主,已經係實力保証。
主教練個位規定要由世界冠軍嚟做,無話要係單打冠軍,就算只係雙打冠軍都可以做,現任男隊主教練秦志戩都只係贏過混雙。肖戰真係唔係世界冠軍,所以不符合做主教練的資格。講真若冇呢個規定,主教練呢個位一定係李隼做,唔會係孔令輝。

香港既總教練華哥攞過D乜冠軍呢
咪又係咁敎

引用:
原帖由 金擇魚 於 2017-5-30 21:51 發表
咪又係咁敎
人地規矩麻,雖然我都唔明,唯有不要問只要信

引用:
原帖由 金擇魚 於 2017-5-30 21:51 發表
咪又係咁敎
講Cup數梗係惠尊高啦!但冰種係LTD,腦細話事。
如果講成績!啊松丶爭悅都係教少精咋

陳玘發微博支持孔令輝:都不用理會這些人

http://www.pingpang.info/portal. ... =47579&mobile=2

北京時間5月30日,中國女乒教練孔令輝被曝出陷入賭場債務糾紛,陳玘隨後發微博表示支持孔令輝。

29日,香港媒體報導孔令輝因債務糾紛被新加坡賭場起訴,被追討250萬元港元的貸款。隨後孔令輝發聲澄清,表示自己沒有參與賭博,而是替親朋好友背鍋。 2004年雅典奧運會奪得男雙金牌得主陳玘也發文支持孔令輝。

陳玘這樣寫道:都不用理會這些人,沒事兒找事兒!唯恐天下不亂!關注世錦賽,祝比賽順利! [加油]

本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 samson2012717 於 2017-5-30 23:05 發表
陳玘發微博支持孔令輝:都不用理會這些人
佢收風好慢喎,屋企冇得上網

引用:
原帖由 fastloopattack 於 2017-5-30 20:39 發表

蔡振華夠冇…
李隼接替總教練職務,劉總輔助
肖戰刪左撐孔既微博
本帖最近評分記錄

兩個講義氣既兄弟,死左都唔知咩事

回復 61# 的帖子

個兩位講義氣既兄弟唔係黨幹部,屬「吃瓜群眾」

本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 egghead1969 於 2017-5-30 23:17 發表

佢收風好慢喎,屋企冇得上網
5只得呢個國家陳隊員,  乒乓以外, 由零開始

知名教練及運動員,找神沙還min pay!
咪俾錢中介呀!!!!

回復 66# 的帖子

平野係咁,贏時乜人都贏得,輸時乜人都輸得。

亞錦賽一定唔會假波,開賽前,孔劉兩個同蔡總許下軍令狀,一塊金牌也不失。南韓個個巡迴賽,剛打完亞錦,平野算係打得遠,其他隊員個個一輪遊就算,個個諗住返日本隊開慶祝會。

中國女乒輸波是事實,女乒只擰不搓打法落後亦是事實!這是劉國梁在訪問時說的

引用:
原帖由 fastloopattack 於 2017/5/31 22:14 發表
平野太年輕,比賽經驗不夠豐富,球技幼嫩,部份省隊球員基本功都好過佢啦,平野在日本排名在前輩石川佳純之後,佢在最近的職業巡迴賽輸給石川佳純……

下面幾幅你可以當佢冇到

丁寧

劉詩雯

朱雨玲

馮天薇

陳夢

但係呢兩幅你唔可以當睇唔到

石川

平野

平野响今年一月尾贏得全日本錦標後同記者講,如果可以打出對石川敢既水平,連大陸都冇有怕

發新話題