40 12
發新話題

【乒工廠】招募15/11 團體賽乒工廠啦啦隊

【乒工廠】招募15/11 團體賽乒工廠啦啦隊

時間 : 2:00pm

地點 : 歌街

男子組由2:00pm開始,女子4:00pm頭場

1.Gary
2.oldcake
3.yy
4.garfield
5.ka ching
6.joey
7.topgun
8.johnny
9.whkwhk
10.

We need more mms 啦啦隊 members ar.

引用:
原帖由 james007 於 2008-11-11 16:46 發表
We need more mms 啦啦隊 members ar.
try my best too..!!

我會在深圳家鄉替你們打打氣 . 加油呀!

引用:
原帖由 郭躍 於 2008-11-11 17:06 發表
thanks....!! 得閒黎我地度玩下啦!

引用:
原帖由 郭躍 於 2008-11-11 17:06 發表
We will wait for you in KFC...hehe    ( I love 家鄉 chicken)

我會遙距嚮港島區為你地打氣!!!

JAWWWWWWWWWWWWWWw

我都要打2:00,我可能會喺你後面或者隔離張枱幫你打氣。

我可能會去cc喎
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

要讀書,心靈上支持

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-11 19:05 發表
我都要打2:00,我可能會喺你後面或者隔離張枱幫你打氣。
到時捧埋你個場,預祝進級

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-11-11 18:08 發表
加油打氣 ... 點可以少得我 (啦啦隊長)

我個日放假 ... 可以準時到 liness" />
啦啦隊長,到時會吾會一齊食lunch??

回復 5# 的帖子

OK, NO PROBLEM.

Add oil ar.
Sorry , myron has to practice more with his new rubber in Shenzhen. Can't be lala team ar

我又黎打氣

我又黎....

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-11-11 23:41 發表
我又黎....
Of course you will come la....All 3 of us are your favourite men...hehe....

好, 會精神上支持~

咦你地比賽喔  加油阿~~

40 12
發新話題