發新話題

想搵 [深圳乒乓球專賣店]

想搵 [深圳乒乓球專賣店]

明天會去深圳shopping,想順便睇下邊到有乒乓球專賣店? 想搵塊032 木板,最好有得揀, 邊位brother 可以指点下

龍豬law

Old cake , 你明天上去嗎, 今晚上不用打工商杯嗎?

old-cake你聽日放假?若果龍珠有032記得通知我一聲(不過我估無)。下次見面你可以提我帶幾塊032俾你試,唔使錢呀。

引用:
原帖由 郭躍 於 2008-11-11 12:32 發表
龍豬law

Old cake , 你明天上去嗎, 今晚上不用打工商杯嗎?
有冇龍豬地址?
工商杯? 吾打啦, 都發吾到力,又怕再整痛佢,不如吾好打啦,

深圳市福田區振華路128號 (海外裝飾大廈首層)
電話: 0755-26282755

地址:振華路128號.

福田區!!!

餅餅,振華路 (可由華強中路 - 女人世界轉入)
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

回復 7# 的帖子

華強往女人世界方向, 轉左行到接近街尾就係啦.

如果你真的去深圳, 幫我買2本11月份的乒乓世界 , 如果你見到有XIOM的亞洲版ZETA的膠, 要紅色2.0厚度($<200幫我買). 謝謝.

整幅圖過old cake 先!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

thanks everybody,
咁多info, 應該搵到, 原來咁近華強北路, 正, 我要去買D大陸胆(HiFi),順便去龍珠睇下

引用:
原帖由 郭躍 於 2008-11-11 12:55 發表
如果你真的去深圳, 幫我買2本11月份的乒乓世界 , 如果你見到有XIOM的亞洲版ZETA的膠, 要紅色2.0厚度($
乒乓世界 - 會幫你買
ZETA的膠 - 個樣吾知点, 未見過,今晚call 你問清楚先敢買

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-11 12:40 發表
old-cake你聽日放假?若果龍珠有032記得通知我一聲(不過我估無)。下次見面你可以提我帶幾塊032俾你試,唔使錢呀。
吾記得左你有塊tim,anyway, 都會去睇睇,其實都吾一定係032, 08, 05 都得, 最緊要同我用緊的差吾多,
記得留返塊032比我試, 我諗, 下個月啦, 先講声多謝

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-11-11 14:02 發表
哩間呢...

http://www.kyksj.com/default.asp

都係福田區..
世紀南华好似係球館wo,
你有冇去過呢, 有D乜野賣?? 其實我想去睇下有冇D舊的中國直板,032,08之類

佢叫你買左係尼度試板!
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

old cake ,

係這塊
http://www.ttshop.cn/product.asp?id=1673

幫我看有無紅色, 要2.0mm, 如無就要max

引用:
原帖由 郭躍 於 2008-11-11 14:29 發表
old cake ,

係這塊
http://www.ttshop.cn/product.asp?id=1673

幫我看有無紅色, 要2.0mm, 如無就要max
OK, 清楚la, 有就同你買啦, 要小過200元, 港紙定人民幣?

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-11 12:40 發表
你估的是正確的,係無得買,遲D試你塊032

有三塊,任試。不過而家啲水溶膠水唔係咁方便即場換膠,唔係一場波就可以試哂。等緊你重出江湖呀。

發新話題