發新話題

如何離開《屎波賊》既排名∼

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

如何離開《屎波賊》既排名∼

閱讀乒書可以嗎!

意見接受~行動照舊

揾更屎波既打
本帖最近評分記錄
  • q9450 +1 Haha 2017-5-17 19:02

搵我打,必定可脫離屎波賊 名義...
本帖最近評分記錄
多謝R師兄送贈6星板,永遠不會忘記人家的恩惠。
多謝M師兄送贈波爾,永遠不會忘記雪中送5木2碳。

引用:
原帖由 q9450 於 2017-5-17 19:03 發表
搵我打,必定可脫離屎波賊 名義...
搞錯ar, 俾禮打尖答左喎答案
本帖最近評分記錄
  • q9450 +1 Oh sorry 唯有加分作補償 haha 2017-5-18 03:45

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

引用:
原帖由 CXC 於 2017-5-17 16:57 發表
閱讀乒書可以嗎!
打多D球局,可以進步
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

搵個教練單對對,每日操最少兩個鐘,如果你資質高的話,相信一個月後你可以離開屎波賊既排名

明白你用意~本人是一個不吃人間煙火既人

一日屎波賊,一世都係屎波賊,唔好做更屎波賊就係贏左

對~無可能搖身變鳳皇~

ok啦,沒有最屎,只有更屎。
引用:
原帖由 jeff_whc 於 2017-5-18 11:53 發表
一日屎波賊,一世都係屎波賊,唔好做更屎波賊就係贏左

其實 屎波 唔代表係賊....

三十年前既《代号》

引用:
原帖由 CXC 於 2017-5-18 17:22 發表
三十年前既《代号》
OH NO 咁我真係賊..因為咁我都唔識...我正笨賊...

盡晒人事~

其實 屎波 唔代表係賊....

樓主如果覺得自己屎波 , 想改進 , 經濟訐可搵個私人教練就可以

仲有樓主唔洗用個賊字黎侮辱....
主板:個性蝴蝶王      副板:個性龍五      日直:Speed   90 特厚
正手:藍省狂3           正手:黑標省狂3    單面:Tenergy 05
反手:Dignic 05         反手:黑標省狂3

正膠:Clipper Wood   長膠:Senso V3   中直:YEO
正手:Spinpips Red   正手:Neo 天極2   正手:Neo 天極2
反手:敏沖                 反手:Curl P-1R    反手:Vega Asia

發新話題