40 12
發新話題

【百靈鳥】: 七週年會慶

【百靈鳥】: 七週年會慶

後天晚上就是我們 "百靈鳥(香港)乒乓球會"在香港正式註冊了七週年的會慶,希望各位會員能玩得盡興。
在這裡我忽然有些感觸的話想講一下,我要首先多謝各位會員多年來的支持,大家都相處得很好,其實我用"百靈鳥"這個名在香港打比賽已早在大概1988年 , (至於這個名是由何來的,在本會的網頁已有提及) ,那時只得三幾個朋友一起打球 , 我更要多謝與我一起創會的"培哥" 一直不離不棄 , 我還要懷念一下另一位創會會員 - 以前一起打球的老朋友(巳離世)-(亞蕭) , 希望他在另一世界繼續享受乒乓球的樂趣。
雖然我們是一班可以說是中年人的球會(大部份 , 當然除咗靚仔瑋) ,難得的是大家都對乒乓球很有熱誠,無論水平如何,大家都能走在一起硏究、探討,我實在很高興,希望我們的友誼能一直維持下去,一齊努力共勉。
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-11-10 17:55 發表
後天晚上就是我們 "百靈鳥(香港)乒乓球會"在香港正式註冊了七週年的會慶,希望各位會員能玩得盡興。
在這裡我忽然有些感觸的話想講一下,我要首先多謝各位會員多年來的支持,大家都相處得很好,其實我用"百靈鳥"這個 ...
大師, 請問有無祝酒儀式呢?!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-11-10 21:28 發表

大師, 請問有無祝酒儀式呢?! liness" />
簡單而隆重的祝酒都會做
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 10-11-2008 09:25 PM 發表
在這裡我忽然有些感觸的話想講一下,我要首先多謝各位會員多年來的支持,大家都相處得很好,其實我用"百靈鳥"這個 ...
我係受人欺騙,當時某人同我講,百0了有好多水平一般的靚女等人教,
所以我先入紙加入,點知...........

引用:
原帖由 一燈大師 於 10-11-2008 09:33 PM 發表

簡單而隆重的祝酒都會做
大c今年你囉幾多錢出來抽獎

恭喜恭喜

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-11-11 08:11 發表 大c今年你囉幾多錢出來抽獎
十萬八萬吾少得嫁啦!

引用:
原帖由 off+ 於 11-11-2008 09:55 AM 發表
十萬八萬吾少得嫁啦!
大c可能仲覺得少

引用:
原帖由 44_66 於 11-11-2008 11:04 AM 發表

瑋大人 .... 冇錯喎 ....... 係 樣貌水平  一般 的令女  丫嘛
無錯啦46兄,只怪當初小弟"入世入深"

引用:
原帖由 44_66 於 11-11-2008 11:23 AM 發表

經一事 , 長一至 , 瑋大人成日比靚女呃
我比靚女呃你又知,無辦法啦我見到靚女就心軟!
46兄行的路肯定同我差唔多

我地之所以咁少女仔加入就係因為你成日掛住識女仔 , 佢地怕咗你呀  橫掂都係 , 就喺呢度公開招收女會員 , 歡迎加入 , 不過先要同瑋大人溝通一下
明白什麼都總有限期

你講到我係度先無女性加入

你地登瑋大人張相出來及大師張相出來...一定好多女性加入
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 44_66 於 11-11-2008 11:47 AM 發表

不材 條路 難行好多
點解呀,咁來聽下

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 11-11-2008 11:50 AM 發表
你地登瑋大人張相出來及大師張相出來...一定好多女性加入
係都登你先啦貓兄!

不過大C張相就實要登
我果張留返,相睇時先囉出來用

登我張相...我怕  hkttf 都要汁粒
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

大C噚日話後日. 係咪即係聽日呀!

請問七周年係星期四, 定係星期三呀!?!? 我都想黎賀一賀佢wor!

40 12
發新話題