發新話題

【HKTTF 旺角球局】11月18日 (星期二) 7:00-10:00pm ( Finished )

黎睇波唔打得唔得!??!
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 都得.....剩看雙計 2008-11-10 16:33

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-11-10 16:37 發表
Welcome you.. but if you join to have dinner with us, thenn pls think think where to go after Ball Games....
我十八號有個會要開(八至九點半), 界限街近花墟.

所以我會早少少黎吹水. 吹到七點半左右就走頭. 食飯的話, 睇大棚啦.

果頭好多火鍋店. 不過weekdays又無為食咁夜. 小菜飯都唔少.....睇你啦衰貓!!!

小弟七時觀戰.....

有相睇呀....................................

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 Thank you so much 2008-11-19 01:16

回復 61# 的帖子

好羨慕你地, 打完波仲要邊一邊爐!!!! 輝蛇打比我時我已經累到想死, 而且食完野咁滯, 所以唔黎囉.
原來Simon剛剛趕得切黎開會. 早知佢黎到. 我就交返個波比佢, 我自己就黎打波波啦........!!

你飲五杯咁多. 我無得同你"亨杯"真係可惜!!!

下次有局我黎打, 你記得放返我水wor!!!

回復 63# 的帖子

可樂可能要.......精桃文丫嘛!!

[quote]原帖由 (=^x^=) 於 2008-11-19 01:46 發表
多謝各位來臨. 因為預計人數及

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-11-19 09:58 發表
昨天仲有 susanna....攪到輝 sir 失言......不過飲大兩杯講過什麼....便唔好講出來 la....
昨天差點有人爆樽
嘩!! 講起Susanna, 真係人靚球技好. 我地港島西第二男單都比佢搞掂!!!

輝蛇好少失言wor.........真係可惜, 無得親耳聽到添!!!

回復 70# 的帖子

嘩!!! 呢招我用開個wor!! 比人用左先添!!!

引用:
原帖由 Avalox500 於 2008-11-19 12:01 發表
好使好用大家共用喇 不過的靚女.........真係吾易打架
我係唔會打佢. 昨日而言, 蘇姍那攻波......哈哈. 但係下旋好猜得, 發球唔錯!!! 真係HKTTF 又多個女中高手!!

引用:
原帖由 Cola 於 2008-11-19 13:47 發表

直情係啦!
下次一定同你飲餐暢快既.......當然唔少得六爺同埋小過童啦.

回復 88# 的帖子

回可樂: 燒野食唔計數啦. 因為實在好口乾, 而且, 輝蛇好介紹, 藍帶係淡口少少. 所以係咁飲都唔覺......

上次都係三幾罐o者!

回復 94# 的帖子

可樂, 唔開再講啦. 越描越黑....

發新話題