發新話題

誰能勝任綠色通道之教練?

誰能勝任綠色通道之教練?

據聞今次綠色通道的教練是高禮澤和劉俊峰(退休人仕),大家有何看法?

引用:
原帖由 Goodluck 於 2017-5-6 21:08 發表
據聞今次綠色通道的教練是高禮澤和劉俊峰(退休人仕),大家有何看法?
下?劉俊峰邊位啊??高生就知啫!嗰位係邊位啊?

澤哥當之無愧,絕對是不二之選

絕對認同澤哥,澤哥勝任有余

用心良苦,強強勢結合,家長放心,冇閒雜人敢接放學.

澤哥

引用:
原帖由 Goodluck 於 2017-5-6 21:08 發表
當年六君子之一?

高禮澤

聽聞有幾位入選小朋友退出唔打綠色,真的嗎?

引用:
原帖由 逍遙子 於 2017-5-6 21:10 發表

下?劉俊峰邊位啊??高生就知啫!嗰位係邊位啊?
劉sir係乒壇名宿,服務警界多年。
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

如果是真心教學,跟本大把人才在香江。
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

x2
引用:
原帖由 速鳥 於 2017-5-7 11:14 發表
x2

引用:
原帖由 速鳥 於 2017-5-7 11:14 發表
X3

引用:
原帖由 williamkeung 於 2017-5-7 07:59 發表
聽聞有幾位入選小朋友退出唔打綠色,真的嗎?
應該是真的

劉SIR人品好, 教波好, 前港隊, 香港冠軍, 唔識係因為佢為人低調, 對人好客氣

高禮澤

劉sir人品好,技術好,是前港隊。但我想知道:他是幾級教練?

其實邊個教都好,應該避嫌
尢其是有教私人球館.
如果下次甄選就.....

發新話題