發新話題

高級教練班笨小孩

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
可能大家冇睇警訊,騙局,天仙局,騙徒手法曾出不同,叫你上高級教練班不等於比你合格,只係要你地湊錢俾果2隻狗都不如既人渣

引用:
原帖由 路過路人 於 2017-4-7 01:14 發表
其實平心而論莫卡莎教練考到高級教練也合情合理, 出身省隊, 前香港代表隊, 多年精英隊教練經驗, 桃李滿門, 安排上下課都只是一場SHOW, 大家看開一點。當初看到入選名單其實心中有數, 有好多人都未夠班, 唔好以為乒總 ...
唔係話報左名,就一定要比人合格,而係二十個中級教練去考派波,竟然一個合格都無。如果你的要求係咁高,豁免果d咪好著數?而且今次是一個教練班,不只是一個考試,上完堂後去考,仍然個個唔合格,咁教果個係咪有問題呢?其實合左格唔代表會搵多左錢,但係你以咁唔透明,唔公正的手法去扼殺其他人的機會, 就係人都唔服

唔公正

引用:
原帖由 見義勇為 於 2017-4-7 08:33 發表
乒糉運動員發展副X監叫一 班青苗教練上高級,點知原來係一個氹,個個都俾佢跣到攤攤腰,夾5500,上幾十個鐘,犧牲教波,足足11皮報名費,好心明知唔會俾人合格就唔好叫人上,幾年前開唔成高級教練班,今 ...
路過,佢再報相信仍然大把人報,
Ps唔係教練
紅雙喜DM SP500 SIGMA2 EURO 天弓5
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7
紅羽鳥 omg4 euro R7

引用:
原帖由 fastloopattack 於 2017-4-7 11:30 發表

考派波都整肥人,乜派波難度好高咖咩?若果話考生示範打球動作唔夠專業,都話合理啲啫。

老實講,去到高級教練級數,層次咁高,都唔使經常親自去派波啦,應該是考示範高級技術動作及策劃訓練計劃為 ...
涼處欣同章睡派波合唔合到格都成問題

引用:
原帖由 kichan 於 2017-4-7 01:56 發表

有朋友告訴我,收到的信分別注明筆試幾多分(六十分合格),專項技術(派波)卻沒有具體說明邊一項不行,只是籠統的三個字:不合格
昨天x總代表陳小姐主動提到x總現在透明多了,在以前的年代,她自己如何入選也不清楚。
患了x總恐懼症的朋友,“起來!不願做奴隸的人們! 起來!起來!起來! 我們萬眾一心, 冒著敵人的炮火 前進“
如果無人做野,x總好快就重返以前的年代呀  
psycho

依家係雙陳年代,算啦,不嬲都黑暗

~乒乓政治~

回復 22# 的帖子

直接寫信去恆生,希望它不只懂得比錢贊助,還行駛社企責任監測受惠機構,這才對得住香港市民

應該叫豁免果D出黎示範下,等人知個標準係點,
有種就以後報名既,非豁免既,全部肥晒,
如果乒總見多人投訴,下一期會多D人合格架.

引用:
原帖由 williamkeung 於 2017-4-9 20:47 發表
直接寫信去恆生,希望它不只懂得比錢贊助,還行駛社企責任監測受惠機構,這才對得住香港市民
自己的權利,自己爭取。
現在是時侯起來!起來!起來做野啦!
psycho

比左五千人仔及時間~按例~應給予補考不用收費~否則~~~~

究竟有冇得補考

只要下次無人報名參加,咪就係最好的支持乒總某活動囉
本帖最近評分記錄
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

引用:
原帖由 夜魔俠 於 2017-4-10 10:26 發表
告乒總 有用咩 已經有失敗案例
有無用,見仁見智,至少給它警惕,令它知道香港乒迷也要求公義和公平。如果所有人都學你說告它沒有用,以後你們就會繼續受它魚肉。真替你們可憐!
起來吧,患了嚴重乒總恐懼症的朋友,除了告它,你沒有其它行動嗎?

psycho

歌詞結尾~老天自有安排~~~~~~~~

引用:
原帖由 速鳥 於 2017-4-10 11:46 發表
只要下次無人報名參加,咪就係最好的支持乒總某活動囉
下次1再有呢D搵笨訓練班,一定仲有大把人參加擦冰腫鞋

而家考獲一級教練係咪冇證書架
用意何在呢?

起來吧!行動最實際。每人做小小野,它便會好唔得閒啦。
psycho

引用:
原帖由 夜魔俠 於 2017-4-12 12:03 發表
保住飯碗就梗係緊要啦
但咪又係縱容距哋係度玩埋啲無謂野,冰粽根本當所有人係傻仔咁。

發新話題