發新話題

大家對於「綠色通道」入選球員名單有何看法?

所有有心人就要找張肉學波,這就暢通無阻

其實乒總不嬲都係咁,討論都無謂.

引用:
原帖由 williamkeung 於 2017-4-6 10:51 發表
現今青苗水平真是很普通,好的已上少精訓練,好像高教練個囡囡已經超越青苗質素,升呢接受少精訓練,大家已可以想像青苗實力去到哪裡!!!!!
青苗唔係訓練,而係活動,愚女士講既.
有青苗教練全程行行企企,從來冇派過波,有D仲坐足個幾鐘.
玩下算啦.

香港乒乓界的悲哀。
乒總上演了一場”狼狽為奸”的戲。
沒有最黑暗,只有更黑暗!!

劉X棟個女而家入選唔就公平?
如果佢比個女入去跟操,
有冇人敢出聲.
.

青苗的素質普通,好不容易去到少精,少精的教練也很散漫(陪練不錯)到了大精更加冇眼睇,九龍這邊的大精教練還算盡績,而西灣河的大精就真是一盤散沙,好的動作去到西灣河大精後可以面目全非的

就算入左體院
D動作一樣變形

引用:
原帖由 Guest from 182.239.105.x 於 2017-4-6 13:15 發表
青苗係得方sir肯教
沙田區Miss Lau都好肯教嘅

好似朱x宇咁有質素的教練都去唔到青苗做教練⋯唉

可能朱sir睇比賽太肉緊,draw得比較大聲,惹起總會高層決策教練的不滿,所以冇得做青苗教練,分分鐘可能不止一個近似朱Sir的教練有申請擔任青苗教練而不獲批核

好似朱x宇咁有質素的教練都去唔到青苗做教練⋯唉

引用:
原帖由 見義勇為 於 2017-4-6 14:44 發表
可能朱sir睇比賽太肉緊,draw得比較大聲,惹起總會高層決策教練的不滿,所以冇得做青苗教練,分分鐘可能不止一個近似朱Sir的教練有申請擔任青苗教練而不獲批核
唉,真可惜

總之一講到冰糭,明眼人都心灰意冷
混亂嘅比賽安排,球員評分制度,偏心黑暗嘅球員選拔,教練考核.......
希望第二日有第二個乒乓機構, 好似乒協,乒聯,乒委......
取代冰糭辦理香港乒乓活動.

朱SIR得罪左邊個?

引用:
原帖由 Guest from 210.87.255.x 於 2017-4-6 13:29 發表
大家睇睇點解菜氏家姊可以不佔名額入少精
係咪有餐好食 就可以免費打波

乜野叫做有潛質
點解黃氏阿弟可以少精唔收 呢家可以以黑暗通道掛名少精?   
幾個月變得有潛質 ;shock ...
應該叫:有”錢”執img

簡單來說冰總只係出一樣嘢嚟塞住所有人把口,唔好話冰總唔重視未來的發展,當然,冰總的黑箱作業手法都係十年如一日

如果今次廉正公署拉曬嗰班人再入罪就好

我一直都有留意此貼,
我會繼續係乒乓球上虛心學習,做個好教練,回家做個好老公,好爸爸,多謝大家

引用:
原帖由 jacky1021 於 2017-4-6 22:45 發表
我一直都有留意此貼,
我會繼續係乒乓球上虛心學習,做個好教練,回家做個好老公,好爸爸,多謝大家
做我既好朋友可以嗎?

引用:
原帖由 金擇魚 於 2017-4-6 22:49 發表
做我既好朋友可以嗎?
多謝俾面,我地已相識接近20年,多謝你叫我撕去我用了8年的長膠,改為2邊反貼,達到高峰

發新話題