33 12
發新話題

[其它討論] test

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:52 移動

test

test

本帖最近評分記錄

一星波品質不穩定,很難作準吧

Why no-one check the Butterfly G40+.... Almost 1 years already....
Because the selling price??
BTY Photino, T-05, T-64.

滾滾長江東逝水,浪花淘盡英雄
是非成敗轉頭空,青山依舊在,幾度夕陽紅。
三國

回復 3# 的帖子

G40+ sucks even more, from what I've read, no one wants to play with that crap.  Develops soft spots, loses its texture, etc...

夠唔夠圓係一關鍵

Butterfly G40+ 唔係唔好,係唔值個價,即係你比 nittaku 波價錢打冇縫波既質數
咁睇 V40+ 都唔錯喎

V40+唔圓,同埋一星同三星完全唔同,我練習多球用一星,計分用三星試過分別很大,試完就知,一星同40+真係得旋轉上的分別,三星就更明顯但速度比40+快。

引用:
原帖由 egghead1969 於 2017/3/28 05:04 發表
Butterfly G40+ 唔係唔好,係唔值個價,即係你比 nittaku 波價錢打冇縫波既質數
咁睇 V40+ 都唔錯喎
G40+個價好古怪,德國造但平過BTY中國生產普通40+

一啲都唔怪,根本就係 40+ 成品率低,造極都造唔平,D40+ 平過 40+ 成截,點解?成品率
本帖最近評分記錄
  • rckw +2 多謝分享 2017-3-28 07:39

現在舊40+球的價格已下降了

其實v40+波,一星同三星價格接近,多球其實可用三星,價錢相差只係一倍
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

正常40+ 三星球比一星球除左圓D還有硬D,所以球感同食波都唔同。 所以V40都應該以3星做測試比較實在

引用:
原帖由 old-cake 於 2017-3-28 09:29 發表
其實v40+波,一星同三星價格接近,多球其實可用三星,價錢相差只係一倍
V40+重有無星波;,多球其實用無星

引用:
原帖由 rckw 於 2017-3-28 07:07 發表

G40+個價好古怪,德國造但平過BTY中國生產普通40+
睇地區,上個月,北美一打要 35 usd  (現在拆到 26 usd )

V40+ 成品率高,所以3星比較平,1星的產量相對少~
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

THX
唔知點解新波價錢會平過舊波?

要搶返市場

個敗家賽福同紅雙喜開左個世紀大坑

搞到無縫响內地同海外市場佔有率相當高

係呢,點解吳用 V40+ 三星球作測試?

另外,可否用 雙喜 D40+(三星球) 和 雙魚 V40+(三星球) 作對比測試呢? 謝謝!

V40+同D40+好唔同,紅大媽的三星波好圓,打落比雙魚更冇旋轉但慢過雙魚少少,啲聲更似金屬

什麼是:
紅雙喜國狂飈3套膠(持久性版本)?
紅色,硬度39,厚度2.15mm

33 12
發新話題