22 12
發新話題

[膠皮討論] 本文已被刪除

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:51 移動

本文已被刪除

.....

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄

無恥商人

真心話,商人都係難辯真假,有時亦是受害者,市場出現我估九成都係假,還有機可成皆因市場雖求大,用家不理會追尋可信仍的商店,只見「有」就立即「購」,不問來由,還有:「誰人能辯真假」
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

可講在哪裏買嗎,樓主講的真假好像不太清晰,不是很明白他講的真假在哪裏

回復 1# 的帖子

只要是利潤夠大,成本夠低,有市場的任何產品,也會有人去模仿和冒充。
暫時還沒人有本事冒充Tesla Model X或神舟十一號!
這說明某些乒乓球膠皮雖然質量夠高,但暴利過高了!

唔係呀!!!   我以為 OP 講緊係国套狂颷3藍綿版,唔係國家隊(張生、馬生 ....)版,國家隊用緊個 d 有曬名,跟得返,貴到飛起,學生點買

一塊似樣d既膠皮都要賣到2佰幾蚊,成本都唔知使唔使二三十蚊!
引用:
原帖由 futari 於 2017-3-28 12:47 發表
只要是利潤夠大,成本夠低,有市場的任何產品,也會有人去模仿和冒充。
暫時還沒人有本事冒充Tesla Model X或神舟十一號!
這說明某些乒乓球膠皮雖然質量夠高,但暴利過高了!
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 fastloopattack 於 2017-3-28 13:14 發表

小弟老早已講咗,Neo国狂係国家隊秘密,不可能公開售賣,但仍然有人信可以在市場買得到,自願接受虚假。
Neo 國狂當然可以買到,睇下你有無辦法姐

其實我有啲不明白,點解要用有膜而蓋住特徵來分辨真偽,好似好不科學,想問有無用仿真偽刮碼來分辨真偽?可有上網check 返?

回復 5# 的帖子

其實暴利和冒充品也是傷害社會用家的!

可惜我缺錢,不然或會去開油站,透過暴利零售油價,大貪特貪!

回復 11# 的帖子

完全同意

最好沒有保護紙,因為就咁睇,連我塊狂八都差不多與你口述一樣
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

最慘係入錯貨, 變相賣假貨

回復 6# 的帖子

neo藍國狂是有市場版的,不見得有什麼秘密
國手用狂有錢有窿路也能買到,已不是秘密
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

睇唔明D特徵
但雙字圓角 同間隔近好似係正常
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

樓主,以你的經歷,我們點可以預防買到這劣品呢?

引用:
原帖由 法國妹 於 2017-3-28 13:58 發表
一塊似樣d既膠皮都要賣到2佰幾蚊,成本都唔知使唔使二三十蚊!
咪就係囉,淘x 上面個 d 『假一賠十』,塊塊都係龍五+T05+藍綿狂三,都係賣舊幾水,你話成本幾多

引用:
原帖由 egghead1969 於 2017-3-29 03:29 發表

咪就係囉,淘x 上面個 d 『假一賠十』,塊塊都係龍五+T05+藍綿狂三,都係賣舊幾水,你話成本幾多
龍五+T05+藍綿狂三,都係賣舊幾水...囧
多謝R師兄送贈6星板,永遠不會忘記人家的恩惠。
多謝M師兄送贈波爾,永遠不會忘記雪中送5木2碳。

小學生打藍綿??
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

打起黎性能如何
Intensity NCT CS with 狂8, Vega Euro

22 12
發新話題