27 12
發新話題

冇線電視終於被市場ko

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
幾年前千辛萬苦cut到佢個寬頻之後,我發過毒誓,此生再用唉畸寶,一世打波冇得赢!

引用:
原帖由 tsui0101y 於 2017-3-10 22:09 發表
呢間網速出名麻麻,態度又差
是,真是好一般,上門見到你放wifi仲會串串共
紅雙喜DM SP500 SIGMA2 EURO 天弓5
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7
紅羽鳥 omg4 euro R7

引用:
原帖由 老楊 於 2017-3-10 22:31 發表
佢果D客戶服務熱線,真係無得頂,9年無人接,接左又話遲D有其他部門同事聯絡你再跟進,之後23:30打比你,第二日打番去問佢地,佢就話我有同事覆左你啦,不過係你無接電話喎,我即時x 佢,正常2330都訓左啦係米玩野, ...
唔止維修是咁,叫佢收機仲火都黎
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2017-3-10 22:32 發表
幾年前千辛萬苦cut到佢個寬頻之後,我發過毒誓,此生再用唉畸寶,一世打波冇得赢!
Alan兄 ,,我呢個15年前已cut,,今天認為正確
木結他 m1jp R7

hktvmall 係咪收購佢? 尋日升左好多

唔係
引用:
原帖由 joe_miracles 於 2017-3-11 14:31 發表
hktvmall 係咪收購佢? 尋日升左好多

九倉閂有線水喉
施永青揭赤裸真相︰編採自主是一種理想

https://www.hk01.com/sns/article ... ent=buffer1271e&

水谷隼:“練夠10,000小時後先好問點解”

27 12
發新話題