27 12
發新話題

冇線電視終於被市場ko

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

冇線電視終於被市場ko

冇線電視是香港最早期收費電視,但佢既營銷手法實在令人討厭,如今終於被市場淘汰
Ps本人開台頭10年已用,後尾幾經努先cut左

本帖最近評分記錄
紅雙喜DM SP500 SIGMA2 EURO 天弓5
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7
紅羽鳥 omg4 euro R7

引用:
原帖由 atcf 於 2017-3-10 13:47 發表
冇線電視是香港最早期收費電視,但佢既營銷手法實在令人討厭,如今終於被市場淘汰
Ps本人開台頭10年已用,後尾幾經努先cut左
Cut既過程,極度唔開心
本帖最近評分記錄
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7

就係因為有線攞了ittf 的比賽直播權,所以當有線直播乒乓球比賽時,ittv 係香港便不能睇到

不過好欣賞正苦,有心做既唔比佢做,去比個賣盤既去做
木結他 m1jp R7

冀然 大家咁難cut線, 唯有自宮.

始終有盛衰
<-->
.

免強留住一個客(cut台時苦況)、卻嚇走千千萬萬個客,得不償失,失敗原因之一
本帖最近評分記錄

傳說連希特拉都cut唔到

本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 KKFan 於 2017-3-10 14:45 發表
免強留住一個客(cut台時苦況)、卻嚇走千千萬萬個客,得不償失,失敗原因之一
木結他 m1jp R7

引用:
原帖由 金擇魚 於 2017-3-10 15:08 發表
離譜
木結他 m1jp R7

過去10年舌10幾億加上唔知幾多負債……
木結他 m1jp R7

引用:
原帖由 金擇魚 於 2017-3-10 15:08 發表

又要重溫一下
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 儍峰 於 2017-3-10 16:50 發表

dAFbbyzpk-8
又要重溫一下
謝謝分享
木結他 m1jp R7

btw我聽網台節目介紹過一個打電話去會好快有人聽你電話既方法
就系選擇語言果陣選英文
*冇錯識英文系會容易d cut有線, 所以希特拉講德文搞唔掂
本帖最近評分記錄

係佢管理不善姐,又唔見now係咁,不過佢啲做生意手法真係 ,睇電影台啲廣告多到令人火滾

引用:
原帖由 HKSpurs 於 2017-3-10 13:54 發表
就係因為有線攞了ittf 的比賽直播權,所以當有線直播乒乓球比賽時,ittv 係香港便不能睇到
係囉真係

引用:
原帖由 airwaves 於 2017-3-10 17:02 發表
係佢管理不善姐,又唔見now係咁,不過佢啲做生意手法真係 ,睇電影台啲廣告多到令人火滾
對,用家
木結他 m1jp R7

引用:
原帖由 夜魔俠 於 2017-3-10 17:27 發表

NOW都係好差
我之後都用了幾年,現在咩都唔用
木結他 m1jp R7

回復 1# 的帖子

呢間網速出名麻麻,態度又差
主板:個性蝴蝶王      副板:個性龍五      日直:Speed   90 特厚
正手:藍省狂3           正手:黑標省狂3    單面:Tenergy 05
反手:Dignic 05         反手:黑標省狂3

正膠:Clipper Wood   長膠:Senso V3   中直:YEO
正手:Spinpips Red   正手:Neo 天極2   正手:Neo 天極2
反手:敏沖                 反手:Curl P-1R    反手:Vega Asia

佢果D客戶服務熱線,真係無得頂,9年無人接,接左又話遲D有其他部門同事聯絡你再跟進,之後23:30打比你,第二日打番去問佢地,佢就話我有同事覆左你啦,不過係你無接電話喎,我即時x 佢,正常2330都訓左啦係米玩野,最後攪左5日都無人黎整,第六日我即時打去消委會,跟住不夠2個鐘就有人黎整,係米5日無得上綱吾收第錢先,這個台快D收檔啦。
老楊

27 12
發新話題