36 12
發新話題

請問有沒有削球教練介紹?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:36 移動

請問有沒有削球教練介紹?

如題……謝謝

我諗比較罕有,不過一些甲組要教你都唔係問題

王晶是打削球的教練!

引用:
原帖由 陰柔小子 於 2008-11-4 22:20 發表
王晶是打削球的教練!liness" />
首先多謝你的意見,不過想找大陸教練

王晶is come from 大陸la.......but coach fee is expensive jei
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

回復 5# 的帖子

丁松, 陳新華, 張雪林.............................

引用:
原帖由 alanhbest 於 2008-11-4 22:36 發表
丁松, 陳新華, 張雪林.............................
如果以上人物教我真是幸福

引用:
原帖由 alanhbest 於 2008-11-4 22:36 發表
he likes 朱世赫多啲!型d嘛!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

未用過削球教練

引用:
原帖由 samchtam 於 2008-11-4 21:37 發表
如題……謝謝
Wang Jing........

你是因为想找削球手练球? 还是自已打削球?
自已打削球的话 , 找攻球手 , 冲球给自已削便成

[quote]原帖由 乒乓小風 於 2008-11-6 00:11 發表
你是因为想找削球手练球? 还是自已打削球?
自已打削球的话 , 找攻球手 ,

我是削球手,找削球教練教我套路和練習方法。

有否人是削球打法,大家聚一聚交流心得。

引用:
原帖由 tabo 於 2008-11-6 13:40 發表
王凱,幾好galiness" />
是不是波皇這位?

引用:
原帖由 tabo 於 2008-11-6 14:44 發表
yes ar!!你有冇試過ar?
試過呀,他是一個偏向攻搫的削球手。

要是上波皇, 就搵黃英俊啦.

佢兩面都削!! 反手長膠當然係削. 正手反貼一樣削!!!!

十萭火急…救命…有沒有削球教練介紹……………

引用:
原帖由 samchtam 於 2008-11-6 22:32 發表

老黃(黃英俊)以前我跟他學,看他打波好像跳天鹅湖一樣美;但現不在波皇,人間蒸發…
…………
好似真係走左wor!! 有人話見過佢嚮......"有全!!!"

要去奧地利wo...找陳sir(陳衛星)

引用:
原帖由 防守王 於 2008-11-11 15:20 發表

好似真係走左wor!! 有人話見過佢嚮......"有全!!!"
謝謝你告訴我。上是期曰我都上"有全"但沒有他的"腳毛",還好發現一名女削球教練;擇日嘗試一下先。

36 12
發新話題