29 12
發新話題

【小食】又係八爪魚波

【小食】又係八爪魚波

早兩日經過旺角時, 又到呢間度食八爪魚波先.

嘩! 好多人幫襯呀!! 點解呢?? 好食囉!!

呢期做緊幾隻新款式!!!!!           

我就揀左大蝦燒千島醬味(入面係蝦黎, 好新鮮既感覺)

同埋唔知咩扮晒天婦羅汁既味道!!!

加左價呀. 十粒要卅六至卅八蚊. 四粒都要廿蚊!!!
不過逢每月既 8, 18, 28 號, 都可以有雙倍印花, 十個定十二個, 唔記得. 就送多一客.

呢間野食左好奈啦
真係好味!
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

睇嚟好彈口!

咁鐘意食(防兄),又唔見你肥,好嘢

it seem delicious!  據我所知, 上等的八爪魚波是用只用刺身級數的八爪魚

引用:
原帖由 pingpong 於 2008-11-4 23:29 發表
咁鐘意食(防兄),又唔見你肥,好嘢
都係肥嫁啦.

好耐冇食過啦, 原來賣到噤貴架啦

引用:
原帖由 防守王 於 2008-11-4 21:14 發表

都係肥嫁啦.
荷包肥!

回復 8# 的帖子

係呀. 四粒都廿皮. 真係幾貴. 都係焗人食十粒囉!!

回復 11# 的帖子

又唔好話逼既...........願者上釣囉!! 哈哈!!

所以8, 18, 28 號呢三日特別多人去買. 因為有飲品送之外, 仲有雙倍印添!!

回復 12# 的帖子

好搵笨
有機會都想去試下

回復 13# 的帖子

咁搵笨你又會想去試下既?!?!?!

不過真係同其他十零廿蚊果D唔同. 真係好好食!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-11-5 07:42 發表
咁搵笨你又會想去試下既?!?!?!

不過真係同其他十零廿蚊果D唔同. 真係好好食!!
Alan先生份人鍾意矛盾o既感覺!

回復 15# 的帖子

我都叫Alan wor!!! 我都好矛盾wor!!!

回復 17# 的帖子

唔知wor!! 除左有多個印. 幫襯滿好似卅蚊定係卅六蚊, 就會有多杯綠茶或刨冰囉!!

回復 19# 的帖子

TIPS 提拱 - 請大家唔好一野咬落去. 因為新整起既, 會好辣口!!!! 熱度非常!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-11-5 08:00 發表
我都叫Alan wor!!! 我都好矛盾wor!!!
守生, 咁可能係雙子座o既引力影響咗汝!

回復 21# 的帖子

我係處男座!!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-11-5 10:57 發表
我係處男座!!!!
處X座的人多有潔癖!  估唔到竟然掃街外小食!

引用:
原帖由 胡胡 於 2008-11-5 14:36 發表
我覺得正宗係最好味
仲要多D多D多D木魚碎同埋紫菜絲........!!!

29 12
發新話題