發新話題

找有乒乓球比賽經驗,校隊/乒總有排名朋友一齊練波

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

找有乒乓球比賽經驗,校隊/乒總有排名朋友一齊練波

誠徵大約乒總丁組或以上水平
或有一定基本功的球友單獨/小組練波
平日最好4點後 因為我係中學生
六日幾時都得
有興趣請pm我

希望透過一起練習 研究提高水平

為什麼不去參加球局?
很易找到差不多水平的

戊組水平係咪唔列入考慮範圍?
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

引用:
原帖由 johnnycheung 於 2017-2-19 18:35 發表
六日幾時都得
有興趣請pm我

星期日白天我隨時可以,西環。

請問您本身什麼組別? 丁組嗎?唔該。
Chunchun/Rainbow

引用:
原帖由 vr1717 於 2017-2-19 20:13 發表
戊組水平係咪唔列入考慮範圍?
都可以 最緊要基本功好

引用:
原帖由 范少伯 於 2017-2-19 21:40 發表

邊区?打成点?講多啲自己背景せ情況可以吗?打咩板せ膠?想点練?
我基本上邊區打都ok 我打緊戊組 基本功ok 有意可以pm

引用:
原帖由 Chunming 於 2017-2-20 12:14 發表
請問您本身什麼組別? 丁組嗎?唔該。
戊組

南區平日 4點後可以嗎 ?
但沒有什麼組別,但有少許基本功,有興趣可以一齊練下
有多球和網
THANKS

uppppppppppp

引用:
原帖由 johnnycheung 於 2017-2-19 18:35 發表

六日幾時都得
有興趣請pm我

樓主,請問我冇組可否與你練習?

check pm thanks

主要南區/港島打, 有多球, 可PM

Upppp

點解戊組吾得呢,你自己都係戊組

回復 16# 的帖子

幾時講過戊組唔得

Join

主要南區/港島打, 5時後,星期六上午,有打比賽

石塘咀體育館每晚8-11都有機會,1-2個鐘

發新話題